Aktualita
Vánoční otevírací doba 2024
Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.
ČOKOLÁDA – nejlepší hřích podzimu!
Léto se s námi pomalu loučí a o slovo se hlásí sychravý podzim. Zatočte s melancholií svých zákazníků díky čokoládě!
Svět fandí pralinkám
Zaujměte návštěvníky své cukrárny vlastnoručně vyrobenou pralinkou. Fantazii se meze nekladou, proto se nebojte nápaditých náplní – vyzkoušejte med, zelený čaj, pistácie nebo třeba mango. S kvalitním temperovačem dosáhnete jemné a dokonale hladké konzistence čokolády, se kterou můžete nadále pracovat dle libosti – pusťte se originálních tvarů podzimního listí, draka či halloweenské dýně.
Horká čokoláda zahřeje tělo i duši
Čokoláda by rozhodně neměla chybět ani ve Vašem nápojovém lístku – vždyť 90 % své historie zažila právě v tekuté formě. Lahodné spojení pravé čokolády a mléka/smetany povzbudí v podzimních dnech i největší mrzouty. Když ji navíc posypete chilli, mandlemi, kokosem nebo sušenou moruší proměníte konzumaci tohoto prastarého aztéckého nápoje v exotický zážitek.
Nebojte se experimentovat
Vyzkoušejte i netradiční kombinace – obalte chipsy v kvalitní čokoládě, zalijte pizzu čokoládovým krémem, nebo zapečte toasty s čoko-arašídovou náplní.