Aktualita
Vánoční otevírací doba 2024
Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.
Ochutnejte trend jménem dubajská čokoláda
19. 12. 2024
Už jste o ní slyšeli? Křupavá a plněná krémovou pistáciovou náplní - to je dubajská čokoláda , která si podmanila internet . Její základ...
Sváteční a sezónní inspirace pro cukráře
3. 12. 2024
Sváteční období přináší cukrářům spoustu možností být kreativní a originální . Na podzim motiv dýně, na Vánoce dárků a na jaře velikonočních...
Připravte se na čokoládovou sezónu!
29. 8. 2024
Padající barevné listí, studený vzduch a teplé svetry… Podzimní období se kvapem blíží! A co k těmto dnům neodmyslitelně patří? Čokoláda v...
Staňte se profesionálním cukrářem či zmrzlinářem – CESK vám pomůže!
13. 6. 2024
Je vaším snem se živit výrobou zmrzlin y nebo byste se rádi dali na cukrářskou dráhu ? Jsme tu pro vás! Nejenže vám rádi poskytneme ty...
Vsaďte na prodej zmrzliny ze zmrzlinového stánku!
30. 4. 2024
Prodej zmrzliny nemůže fungovat bez toho správného místa . Takového, které nejenže osloví zákazníky , ale také vám, jakožto prodejci, nabídne...
Jak na výrobu kopečkové zmrzliny
9. 4. 2024
Chcete svůj podnik obohatit o prodej zmrzliny nebo sníte o otevření vlastní zmrzlinárny? Kopečková zmrzlina vás nezklame v malé cukrárně...
Srovnání technologií pro výrobu zmrzliny
18. 3. 2024
Zmrzlinová sezóna už je za dveřmi, a tak je nejvyšší čas pustit se do výběru toho správného vybavení. Bez kvalitního a dobře zvoleného stroje...
Výrobník čokolády: Principy fungování a využití v praxi
21. 9. 2023
Pokud se chcete pustit do výroby čokolády ve vlastní provozovně, určitě jste si pokládali otázku, jak to funguje. Pojďme se seznámit s...
Jak vybrat nejlepší výrobník čokolády pro vaše potřeby
18. 9. 2023
Milujete čokoládu a chtěli byste s ní obohatit své podnikání? V tom případě budete určitě stát před důležitým rozhodnutím – jaký stroj na výrobu...
Za kulisami výroby čokolády: Jak se vyrábí čokoláda
24. 8. 2023
Čokoláda patří bezesporu mezi nejoblíbenější sladkosti, a to nejen u nás, ale i ve světě. Znáte ale její historii, postup výroby nebo vliv na...
Kouzlo řemeslné zmrzliny
27. 4. 2023
O tom, že “jíme i očima”, slyšíme v gastronomii na každém rohu a Instagramy se plní fotkami dokonale upravených pokrmů lákajících k ochutnání....
Co byste měli vědět o výrobě kopečkové zmrzliny?
14. 6. 2022
Kopečková zmrzlina je v létě snad tím nejlepším osvěžením, které navíc díky své oku lahodící prezentaci ve vitríně zaujme každého kolemjdoucího....