Co nesmí chybět v letní nabídce? Jednoznačně ledová tříšť
Léto už pomalu klepe na dveře a společně s ním stoupá poptávka po ledových pamlscích a osvěžujících nápojích. Vlastníte-li bar, cukrárnu, restauraci nebo hotel, rozhodně byste neměli podcenit přípravu na horké letní dny v podobě osvěžující sezónní nabídky.
Léto už pomalu klepe na dveře a společně s ním stoupá poptávka po ledových pamlscích a osvěžujících nápojích. Vlastníte-li bar, cukrárnu, restauraci nebo hotel, rozhodně byste neměli podcenit přípravu na horké letní dny v podobě osvěžující sezónní nabídky.
Jen zmrzlina nestačí
Kromě zmrzliny, které v létě nikdo neodolá, se vám také rozhodně vyplatí investice do výrobníku ledové tříště. Systém míchání zajišťující rovnoměrnou krystalizaci tekutiny vám zaručí dokonale hladký ledový základ pro výrobu ochucené tříště, ale i pro přípravu sorbeta nebo ledové kávy.
Klasikou, která nikdy nezestárne, je namíchat ledovou tříšť s jednou z mnoha směsí nejrůznějších barev a chutí. Jenomže váš výrobník ledové tříště, vám poskytuje mnohem víc způsobů, jak zákazníky v létě nalákat právě do vašeho podniku.
(Autor: Tilemahos Efthimiadis, cc-by)
Pro děti i pro dospělé
Líně se převalující ledová tříšť dokáže už z dálky rozzářit oči každého malého dítěte. Pokud se navíc naučíte kouzlit s pomocí ochucených směsí na výrobu ledové tříště, dokážete natočit například dvě různobarevné vrstvy a u malých zákazníků tak budete mít okamžitě vyhráno.
Chcete-li ovšem zaujmout i jejich rodiče, zkuste sladké směsi nahradit šťávou z čerstvě vymačkaného sezónního ovoce. Zvýšíte chuť i vitamíny a výrazně snížíte cukr v tříšti, což jistě ocení každý starostlivý rodič. Sázkou na jistotu je také využít výrobník letové tříště k výrobě lahodného mraženého jogurtu, který má podstatně méně kalorií, než zmrzlina, takže ho ocení jak děti, tak jejich maminky. Navíc ho můžete doplnit o nejrůznější ovoce, posypy a polevy, které si vaši zákazníci namíchají přesně podle chuti.
Nabídněte něco navíc
Ledová tříšť ale není sortimentem jen pro školou povinné. Můžete z ní snadno vytvořit také míchané ledové koktejly pro horké letní večery. Fantazii se přitom meze nekladou. Mátovou příchuť snadno využijete jako základ pro mojito, do coly zase stačí přidat panáka bílého rumu a můžete podávat ledově osvěžující cuba libre. Uvidíte, že se u vás v podniku dveře v létě rozhodně nezavřou.