Připravte se na čokoládovou sezónu!
29. 8. 2024
Padající barevné listí, studený vzduch a teplé svetry… Podzimní období se kvapem blíží! A co k těmto dnům neodmyslitelně patří? Čokoláda v...
Staňte se profesionálním cukrářem či zmrzlinářem – CESK vám pomůže!
13. 6. 2024
Je vaším snem se živit výrobou zmrzlin y nebo byste se rádi dali na cukrářskou dráhu ? Jsme tu pro vás! Nejenže vám rádi poskytneme ty...
Výrobník čokolády: Principy fungování a využití v praxi
21. 9. 2023
Pokud se chcete pustit do výroby čokolády ve vlastní provozovně, určitě jste si pokládali otázku, jak to funguje. Pojďme se seznámit s...
Jak vybrat nejlepší výrobník čokolády pro vaše potřeby
18. 9. 2023
Milujete čokoládu a chtěli byste s ní obohatit své podnikání? V tom případě budete určitě stát před důležitým rozhodnutím – jaký stroj na výrobu...
Za kulisami výroby čokolády: Jak se vyrábí čokoláda
24. 8. 2023
Čokoláda patří bezesporu mezi nejoblíbenější sladkosti, a to nejen u nás, ale i ve světě. Znáte ale její historii, postup výroby nebo vliv na...
Jak si splnit sen a založit si cukrárnu
13. 1. 2022
Možná je vlastní cukrárna vašim dětským snem, možná jste láskou ke sladkému zahořeli až nedávno, anebo jste si při návštěvě nové cukrárny...
Drobné cukrářské stroje, které vám zjednoduší práci
22. 11. 2021
Cukrářská práce vyžaduje přesnost a preciznost. V současné době však existuje celá řada zařízení, která vám umí neuvěřitelně ulehčit život a...
Multifunkční šokery - co umí a jak je využít v cukrářské výrobě?
25. 10. 2021
Na každém kroku slyšíme, že základem je čerstvost. Čerstvě vyrobený produkt však začíná okamžitě po vyrobení degradovat - ztrácí své vlastnosti,...
Jaké cukrářské stroje nesmí chybět ve vaší výrobě?
18. 9. 2021
Správně vybrané cukrářské stroje vám pomůžou zvládnout rutinní činnosti, abyste si ulehčili práci a mohli se věnovat něčemu kreativnějšímu....
Jak pracovat s čokoládou
15. 9. 2021
Co je to temperace čokolády a jak probíhá? Jaké zásady je potřeba dodržet při práci s čokoládou, aby byl výsledek perfektní?
Od kakaového bobu po finální čokoládu
23. 8. 2021
Většina cukrářů dnes považuje čokoládu při své profesi jako nezbytnou surovinu. Přestože se ještě stále v oboru setkáváme s tukovými...
Malý velký pomocník - multifunkční profesionál Frigomat CHEF
10. 7. 2021
Jedním z nejoblíbenějších produktů od italského Frigomatu je multifunkční stroj CHEF LCD, který kombinuje cukrářský stroj a paster. ...