Aktualita
Dny otevřených dveří na Slovensku!
Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!
Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář, který je vhodný pro všechny, kdo chtějí zjednodušit, urychlit a zkvalitnit výrobu. Veškeré produkty vzniknou na multifunkčním stroji od společnosti Roboqbo. Akce je ZDARMA.
Využijte unikátní příležitost vidět, jak se s tímto zařízením pracuje a jak může pomoci ve Vaší výrobě. Postupy bude předvádět italský technolog Daniele Rossi se zajištěným českým překladem.
Termín: 5. a 6. listopadu 2024
Čas: 9:00-16:00
Místo: CESK, Jarní 44i, 614 00 Brno
PŘEDSTAVÍME VÁM STROJ ROBOQBO
- nektar
- marmeláda
- cukrářský krém
- lesklá cukrářská poleva
- odpalované těsto
- bigné
- dulce de leche
Poledne:
- hummus
- houbová omáčka
- rizoto
Odpoledne:
- višňové variegato
- čokoládový topping
- vanilková zmrzlina
- ganache
- marshmallow
Počet míst je omezen! V případě zájmu se prosím ozvěte na e-mail pazourkova@cesk.cz
Těšíme se na vás!