21. 9. 2018
Cukrářský seminář v Banské Bystrici
Vážení klienti, rádi bychom vás pozvali na Cukrářský seminář "Sladká zima v tónech čokolády", který proběhne 23. - 24. 10. 2018 v Banské Bystrici na Slovensku.
Můžete se těšit na:
- čokoládu a její použití v dezertech
- ochutnávku nejúspěšnějších dezertů
- novinky na podzim a zimu 2018
- zajímavé a praktické ukázky postupů naživo
Akce probíhá ve spolupráci s firmou Dipos.
Další články
Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!
24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...
Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!
31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...
Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo
3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář , který je vhodný pro všechny,...
Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!
28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje Tuttuno a Tuttuno Ice . Propojte s námi...