Dvoudenní kurz od Gelato Professional School
Vzdělávejte se přímo od profesionálů! Přihlaste se na dvoudenní kurz Andrea di Fabia, a rozšiřte si tak své vědomosti ze světa zmrzliny a cukrářského odvětví.
Kurz italského mistra proběhne ve dnech 29. 4. - 30. 4. 2015
a dozvíte se v něm spoustu zajímavostí
O PRODUKTECH, TRENDECH A STROJNÍCH TECHNOLOGIÍCH
a těšte se na
TECHNOLOGICKÉ INOVACE A MODERNÍ TRENDY
PRAKTICKÉ UKÁZKY VÝROBY PRODUKTŮ
RADY A TIPY PRO PODNIKATELE V CUKRÁŘSKÉM A ZMRZLINÁŘSKÉM ODVĚTVÍ
Celý program zde
V prostorách CESK a.s. (Jarní 44i, Brno-Maloměřice)
za 5 900 Kč vč. DPH (nebo 3 900 Kč vč. DPH za 1 den)
Registrujte se do 27. dubna 2015
na emailu dvorakova@cesk.cz nebo telefonicky 511189990
POČET MÍST JE OMEZEN