16. 4. 2015

Dvoudenní kurz od Gelato Professional School

Vzdělávejte se přímo od profesionálů! Přihlaste se na dvoudenní kurz Andrea di Fabia, a rozšiřte si tak své vědomosti ze světa zmrzliny a cukrářského odvětví.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurz italského mistra proběhne ve dnech 29. 4. - 30. 4. 2015

a dozvíte se v něm spoustu zajímavostí

O PRODUKTECH, TRENDECH A STROJNÍCH TECHNOLOGIÍCH

a těšte se na 

TECHNOLOGICKÉ INOVACE A MODERNÍ TRENDY

PRAKTICKÉ UKÁZKY VÝROBY PRODUKTŮ

RADY A TIPY PRO PODNIKATELE V CUKRÁŘSKÉM A ZMRZLINÁŘSKÉM ODVĚTVÍ 

Celý program zde

V prostorách CESK a.s. (Jarní 44i, Brno-Maloměřice)

za 5 900 Kč vč. DPH (nebo 3 900 Kč vč. DPH za 1 den)

 

Registrujte se do 27. dubna 2015

na emailu dvorakova@cesk.cz nebo telefonicky 511189990

POČET MÍST JE OMEZEN

Další články

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...

Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!

28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na  předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje  Tuttuno  a  Tuttuno Ice . Propojte s námi...

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu