17. 5. 2019

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Co vše vás naučíme?

První den kurzu

1) úvod a historie zmrzliny

2) vysvětlení a popis strojů

3) počítání receptů

4) pasterizace zmrzlinových směsí a sirupů na ovocné zmrzliny

 

Druhý den kurzu

1) výroba zmrzliny - kopečková, fresh a točená zmrzlina

2) prezentace zmrzliny - zdobení zmrzlinových vaniček, kornoutů...

Jestliže máte nějakou speciální surovinu nebo se vám nedaří z konkrétní suroviny vyrobit dobrou zmrzlinu, určitě ji můžete na kurz přinést. Posledně jsme zkoušeli rakytníkovu zmrzlinu :)

 

Jakub Derner

Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu, na klasickou cukrařinu a postupně se propracovává k moderní cukrařině. Zúčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.

Petra Velová - asistentka

 

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice

Termín: 28.5. - 29.5.2019 od 9:00 do 15:30

Školitel: Jakub Derner

Max. počet míst: 12

Podívejte se na mapu ZDE.

Více informací a přihlašovací formulář najdete zde.

Další články

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...

Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!

28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na  předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje  Tuttuno  a  Tuttuno Ice . Propojte s námi...

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu