14. 4. 2020

Jak přežít krizi? Zveme Vás na webináře, kde shrneme vše podstatné

Situace v oboru je nyní velmi těžká a dotkne se každého z nás. Proto jsme se v CESKu rozhodli poskytnout vám souhrn nejdůležitějších informací jak zvládnout současnou krizi. Připravili jsme webináře na aktuální témata, u kterých věříme, že vám v této situaci pomohou.

Pokud máte zájem o záznam webináře, který již proběhl, napište nám na poradna@cesk.cz. Připravili jsme pro Vás také přehled opatření souvisejících s koronavirem a seznam tipů jak se připravit na letošní sezónu

 

Webinář: Jak chránit podnikání před nečekanými událostmi?

JIŽ PROBĚHLO

Lektor: Miroslav Viška

Obsah webináře

  • Správně vybrané pojištění může chránit naše podnikání před mnoha problémy. Pojištění cukrářských a malých gastro provozů ale může být velmi obtížné, protože některé věci mohou být standardně nepojistitelné (např. mobilní stánky). Ať už jde o únik vody, zkrat v elektronice nebo lidskou chybu, případné škody mohou dosahovat až stovek tisíc korun. 
  • Jak tedy pojistit mobilní prodejní stánek i s v nitřním vybavením?  Jak vybrat správné pojištění? Co vše by mělo obsahovat a na co si dát pozor?
  • Měli byste také dobře vědět co máte pojištěné (a co nemáte nebo je naopak ve výlukách). Jak se vyvarovat chybám v pojistné smlouvě? Na co si dávat pozor, aby pojišťovna bez problémů uhradila náhradu škody?
  • Na webináři se můžete zeptat i na další otázky, které Vás trápí. 

 

Miroslav Viška Miroslav Viška

Pojišťovnictví se věnuji již od roku 1997, kdy jsem začínal u holandské pojišťovny National Nederlanden. V roce 1999 jsem byl regionálním ředitelem makléřské pojišťovací společnost Angelus a vedl jsem její druhou nejúspěšnější pobočku v České republice. Od roku 2000 se věnuji pojišťování jako samostatný pojišťovací agent a od roku 2015 i jako pojišťovací makléř.

Mojí specializací je pojištění majetku a odpovědnosti podnikatelů a fyzických osob a pojištění vozidel. Pro klienty společnosti CESK vytvářím unikátní možnost pojištění cukrářských a malých gastro provozů.

 

Webinář: Očekávané změny v podnikání v roce 2020 - jak být připraven a nebýt překvapen?

JIŽ PROBĚHLO
Lektoři: Michal Černý a Stanislav Zabadal
 

Obsah webináře

  • Rok 2020 rozhodně nebude jednoduchý, proto se společně podíváme na současnou situaci z různých pohledů. Jak držet provoz (alespoň v omezené míře), abyste udrželi příjmy? Jaké jsou možnosti snížení nákladů? Jak naplánovat cash-flow? 
  • Když už musíte mít zavřeno, jak využít čas? Krize je příležitost, proto investujte do budoucnosti. Společně si projdeme tipy na rozšíření sortimentu, jak dát o sobě vědět zákazníkům, jak zefektivnit výrobu i jak se připravit na restart. 
  • Letošní sezóna bude rozhodně úplně jiná a měnit se bude i chování zákazníků. Jak na to reagovat?  Připravili jsme pro vás celou řadu doporučení, jak celou situaci zvládnout.

Informace jsme shrnuli v článku Jaká bude letošní sezóna a jak se na ni připravit? 

 

Stanislav Zabadal Stanislav Zabadal

Stanislav umí řídit firmy. 20 let pracoval na vedoucích pozicích ve firmách o velikosti do 350 lidí, z toho 12 let na pozici ředitele.

 
Od roku 2013 předává svoje zkušenosti majitelům malých a středních společností. Ví co dělat, když je firma v nesnázích a jak ji z problémů vyvést
 
 

Michal ČernýMichal Černý

 Předseda představenstva CESK a.s., která se  již takřka 30 let zabývá vybavením restaurací, barů a cukráren.
 
Společnost s významným zastoupením na trhu a reprezentující špičkové zahraniční značky strojů a zařízení. Mezi významné zákazníky společnosti patří v nápojovém segmentu například IKEA, Plzeňský Prazdroj, Heineken, Nestlé, Nespresso a mnoho dalších významných hráčů.
 
 
 
 
 
 

Webinář: Nejnovější informace v oblasti daní v souvislosti s aktuální situací

JIŽ PROBĚHLO
Lektorka: Ing Dana Vankeová
 

Obsah webináře

  • Na webináři se bude zabývat opatřeními vlády v souvislosti s koronavirem – projdeme si opatření, která se vztahují pro OSVČ i pro podnikatele, možnosti půjček pro podnikatele a opatření ohledně veškerých výdajů.
  • Projdeme si informace GFŘ pro daňové poplatníky i aktualizované pokyny GFŘ ohledně promíjení pokut a daní v souvislosti s koronavirem. 
  • Podíváme se i na změny v zákoně o DPH platné od 1. 5. 2020 – novou skupinu služeb s 10% sazbou DPH a přeřazení některého zboží do 10% sazby jako součást novely EET. Projdeme si i aktuální informace ke změnám v sazbách daní.

Informace jsme pro Vás shrnuli do přehledu opatření souvisejících s koronavirem.  

 

Ing. Dana Vaneková Ing. Dana Vankeová

 
Certifikovaná účetní, členka Komory certifikovaných účetních, členka Výkonného výboru Svazu účetních.
 
V minulosti hlavní účetní a ekonomická ředitelka, v současné době majitelka účetní firmy, věnuje se lektorské činnosti v oblasti daní a účetnictví. 
 
 
 

Neváhejte využít cukrářskou poradnu

Současná situace je velmi nejistá, proto jsme spustili cukrářskou poradnu. Pokud máte nějakou otázku, neváhejte nás kontaktovat. 

Další články

Objevte novinky pro zmrzlinovou sezónu 2025!

24. 1. 2025
Přijďte se inspirovat na naše prezentace a předváděcí akce! Představíme nejnovější technologie pro výrobu cukrářských a zmrzlinových specialit,...

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...

Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!

28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na  předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje  Tuttuno  a  Tuttuno Ice . Propojte s námi...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu