Šokový zchlazovač a zmrazovač JOF ONE

Kód produktu: 2400001b

Šokový zchlazovač a zmrazovač JOF ONE
    Dostupnost: Není skladem

    Při objednání bude dodáno až v momentě naskladnění

    Cena na dotaz

    Malý stolní šokový zchlazovač a zmrazovač s kapacitou až 6 nádob

    Technická data

    • Kapacita nádob8 kg
    • Venkovní rozměry67x75x60 cm
    • Vnitřní rozměry42x61x32,5 cm
    • Napájení230 V
    • Váha68 kg

    Popis

    Zařízení na šokové mrazení a zchlazování JOF ONE.

    Výhody šokového mrazení

    • Pro respektování hygienických - zdravotních norem
    • Pro ztvrdnutí zmrzliny a její lepší vzhled a tvarovatelnost
    • Pro zmražení čerstvého ovoce a pro lepší formu zmrzliny ve vitríně bez obavy, že se rozteče a splaskne
    • Pro uchování cukrovinek, koláčů nebo zmrzlinových ozdob
    • Pro rychlé zchlazení prázdných nádob
    • Pro úsporu času a elektrické energie

    Parametry

    • Vysoká kapacita v malém prostoru - až 6 nádob
    • Venkovní rozměry 67,5 x 75 x 58 cm
    • Vnitřní rozměry 42 x 61 x 32,5 cm
    • Napájení 230 V
    • Váha 68 kg
    • Příkon 0,75 kW

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

    Využití šokeru ve výrobě

    Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

    Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

    Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu