Konšovací stroj SELMI CONCA 100

  • Novinka
Dostupnost: Na dotaz

Cena na dotaz

Stroj, který z čokolády odstraňuje nežádoucí kyselost a případnou zbytkovou vlhkost.

Technická data

  • Výška1200 mm
  • Šířka625 mm
  • Hloubka920 mm
  • Napětí400 V
  • Příkon4 kW
  • Kapacita100 kg

Popis

Základním prvkem pro dokončení procesu transformace čokolády je konšování, jelikož odstraňuje negativní "kyselost" a jakoukoli zbytkovou vlhkost, a tím maximalizuje kvalitu čokolády.
Směšovač, umístěný ve středu ohřívané nádrže má za úkol nepřetržitě míchat čokoládu a okysličovat ji, aby získala během pracovního cyklu 8 až 12 hodin homogenní a bezchybnou směs.
Zpracovatelský program může být personalizován operátorem. Čelní dotyková obrazovka stroje má čtyři odlišné kategorie nastavení: čas, teplotu, intenzitu emulze a okysličování pomocí variabilního průtoku vzduchu.

Charakteristika:
Kompaktní rozměry.
Ideální pro střední a velké výrobny a čokoládovny.
Míchadlo pro dokonalou homogenizaci čokolády.
Programy mohou být personalizovány operátorem.

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Copyright CESK 2024  |  Mapa webu