Výrobníky šlehačky KREAM 2,5

Kód produktu: 140042

  • Top produkt
Dostupnost: Skladem

Cena na dotaz

Výrobník šlehačky KREAM 2,5 firmy FRIGOMAT je nejmenší ze série profesionálních výrobníků šlehačky. Model je vybaven zásobníkem na 2,5 l smetany. Umožňuje také odběr přímo z balení Tetrapak vloženého dovnitř zásobníku....

Technická data

  • Hodinová produkce50 kg
  • Kapacita nádrže2,5 kg
  • Výška/Šířka/Hloubka43x23x40 cm
  • Napájení230 V
  • Příkon0,5 kW
  • Chlazenívzduch 
  • Váha25 kg

Popis

Výrobník šlehačky

KREAM 2,5 firmy FRIGOMAT je nejmenší ze série profesionálních výrobníků šlehačky. Je kompletně vyrobený z nerez oceli. Výrobník šlehačky KREAM je vybaven zásobníkem na 2,5 l smetany. Umožňuje také odběr přímo z balení Tetrapak vloženého dovnitř zásobníku. Nášleh až 300%. Vyplatí se už při spotřebě 0,5 l šlehačky denně.

Vyrábějte čerstvou šlehačku

Chladící okruh zajišťuje důkladné chlazení nejen zásobníku směsi, ale je také chlazen až do výdejního kohoutu. Výdejní kohout je vnitřně chlazený kvůli dodržení absolutní hygieny. Vysoce výkonná pumpa z ušlechtilé oceli a vestavěným labyrintem pro dosažení maximálního nášlehu směsi dělá z toho stroje vděčného pomocníka při přípravě jakéhokoli dortu, kávy, či poháru. Je dokonale a jednoduše rozebiratelný, takže není potřeba používat žádné drahé čistící prostředky.

Jednoduchá regulace nášlehu dle charakteristiky šlehačky, možnost výroby i šlehaných desertů mousse. Možnost použití šlehačky živočišné i rostlinné, slazené i ochucené, možnost výroby ze šlehačky až do 49% tuku.

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Při zpracování půl litru smetany denně je návratnost výrobníku šlehačky zpravidla jeden rok (oproti použití bombiček).

  • Nášleh až 300 %
  • Kompresor chladí celý vnitřní prostor
  • Vhodné na rostlinnou i živočišnou smetanu, ne/slazenou, kakaovou, aj.

Řada provozů stále používá bombičky, které jsou drahé, neefektivní, ovlivňují chuť smetany a pěna rychle padá, nedrží svůj tvar a rychle se mění v tekutou hmotu. Šlehání za pomoci robotu trvá déle a zpravidla se obsluha nedobere k uspokojivému výsledku - smetana může být nedošlehaná (nedrží tvar) nebo přešlehaná (máslo).

 

Copyright CESK 2024  |  Mapa webu