Kurzy ZPRACOVÁNÍ ČOKOLÁDY a RAW FOOD již příští týden!
Přijďte se s námi vzdělávat v oblasti výroby a zpracování pravé čokolády. Novinkou v kurzech jsou RAW FOOD dezerty.
Přijďte získat další certifikát pro Vaši cukrárnu, kavárnu a nebo restauraci. Překvapte své klienty obohacením nabídky o RAW FOOD dezerty a čokoládové výrobky.
18. 11 .2015 - RAW FOOD dezerty
Na kurzu RAW FOOD dezertů se budeme zabývat správnou přípravou ingrediencí a samotnou výrobou. Vyzkoušíme si i jejich přípravu - a to od nejjednodušších receptů až po ty složitější, jako je třeba několika barevný dort.
Pojedeme ve třech blocích:
1. Správná příprava surovin pro výrobu RAW dezertů.
2. Příprava jednoduchých RAW sladkostí.
3. Dortové korpusy a výroba RAW dortů.
Více informací o ceně a termínech
19. 11 a nebo 26. 11. 2015 - Zpracování a výroba čokolády
Společně si ukážeme výrobu a zpracování čokolády v několika tematických blocích.
1. Dozvíte se o výrobě čokolády z bobů až po hotový produkt
2. Naučíme Vás výpočet obsahu kakaové hmoty v čokoládě
3. Předvedvedeme Vám ruční temperaci, a následné si vyzkoušíte vše v praxi
4. Ukážeme Vám vylévání skořápek a výrobu tabulek, čokoládových zlomků, ozdoby
5. Výrobíte základní ganache a jiné smetanové náplně, ovocné náplně z pyré a alkoholové náplně
Více informací o ceně a termínech
Těšíme se na Vás
Tým lektorů