12. 11. 2015

Kurzy ZPRACOVÁNÍ ČOKOLÁDY a RAW FOOD již příští týden!

Přijďte se s námi vzdělávat v oblasti výroby a zpracování pravé čokolády. Novinkou v kurzech jsou RAW FOOD dezerty.

Přijďte získat další certifikát pro Vaši cukrárnu, kavárnu a nebo restauraci. Překvapte své klienty obohacením nabídky o RAW FOOD dezerty a čokoládové výrobky.

 

 

 

 

 

18. 11 .2015 - RAW FOOD dezerty

Na kurzu RAW FOOD dezertů se budeme zabývat správnou přípravou ingrediencí a samotnou  výrobou. Vyzkoušíme si i jejich přípravu - a to od nejjednodušších receptů až po ty složitější, jako je třeba několika barevný dort.

Pojedeme ve třech blocích:

 1. Správná příprava surovin pro výrobu RAW dezertů.

2. Příprava jednoduchých RAW sladkostí.

3. Dortové korpusy a výroba RAW dortů.

Více informací o ceně a termínech

 

19. 11 a nebo 26. 11. 2015 - Zpracování a výroba čokolády

Společně si ukážeme výrobu a zpracování čokolády v několika tematických blocích.

1. Dozvíte se o výrobě čokolády z bobů až po hotový produkt

2. Naučíme Vás výpočet obsahu kakaové hmoty v čokoládě

3. Předvedvedeme Vám ruční temperaci, a následné si vyzkoušíte vše v praxi

4. Ukážeme Vám vylévání skořápek a výrobu tabulek, čokoládových zlomků, ozdoby

5. Výrobíte základní ganache a jiné smetanové náplně, ovocné náplně z pyré a alkoholové náplně

Více informací o ceně a termínech

 

Těšíme se na Vás

Tým lektorů 

Další články

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...

Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!

28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na  předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje  Tuttuno  a  Tuttuno Ice . Propojte s námi...

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu