Ledová tříšť jak ji neznáte

17. 2. 2022
Zmrzlina

Ledová tříšť naprosto neodmyslitelně patří k teplým letním dnům. Svými výraznými barvami spolehlivě přitáhne dětské zákazníky, ale co dospělí?

Ledová tříšť jak ji neznáte

Ledová tříšť pro dospělé

Pokud je u vás rušno i později odpoledne, můžete svým zákazníkům nabídnout tříšť s alkoholem nebo z ní jednoduše vytvoříte koktejl. Tříšť stačí dozdobit kousky ovoce nebo lístky máty a je hotovo. Přes léto je oblíbené třeba mojito.

Jestliže hledáte spíš něco nealkoholického, můžete nabídnout ledovou kávu – samozřejmě s dobrou šlehačkou. Pro cukrárny je výhodné zvolit profesionální výrobník šlehačky – vyplatí se už při spotřebě 0,5 l/den a rozdíl oproti běžné šlehačce je opravdu obrovský.

Vytvořte duhový efekt

Výrobník ledové tříště

Pokud se rozhodnete nabízet ledovou tříšť, doporučujeme zvolit výrobník, který má alespoň 2-3 komory. Zákazníci mají větší výběr a vy můžete nabízet i různé kombinace.

Pokud smícháte víc tříští do jednoho kelímku, výsledek může být zajímavý nejen chuťově, ale i vizuálně. Zvolit můžete třeba kombinaci příchutí jahoda a mango nebo cola a limetka. Nezastupitelné místo má i modrá malina.

 

 

 

 

80 344 Kč
108 416 Kč

Ledová tříšť z ovoce

Výrobky z čerstvého ovoce jsou v současné době velmi vyhledávané, tak proč nezařadit do sortimentu ovocnou tříšť. K její výrobě nám stačí šťáva vylisovaná z ovoce, případně voda, cukr a přírodní barvivo, abychom dosáhli požadované intenzity chuti, konzistence a barvy.

Jaký výrobník ledové tříště zvolit?

Pokud jste se rozhodli rozšířit sortiment o ledovou tříšť, doporučujeme zvolit výrobníky I-PROOproti jiným modelům mají dvojitou vanu, která funguje jako termoska - výroba je tedy rychlá i při nízkém výkonu kompresoru. Tříšť si déle udržuje stálejší teplotu bez nutnosti dochlazování, takže šetří elektřinu. Navíc se komory nerosí. 

Jak funguje výrobník ledové tříště?

 Jak funguje výrobník ledové tříště?

 

Přečtěte si také

Vsaďte na prodej zmrzliny ze zmrzlinového stánku!

30. 4. 2024
Prodej zmrzliny nemůže fungovat bez toho správného místa . Takového, které nejenže osloví zákazníky , ale také vám, jakožto prodejci, nabídne...

Jak na výrobu kopečkové zmrzliny

9. 4. 2024
Chcete svůj podnik obohatit o prodej zmrzliny nebo sníte o otevření vlastní zmrzlinárny? Kopečková zmrzlina vás nezklame v malé cukrárně...

Srovnání technologií pro výrobu zmrzliny

18. 3. 2024
Zmrzlinová sezóna už je za dveřmi, a tak je nejvyšší čas pustit se do výběru toho správného vybavení. Bez kvalitního a dobře zvoleného stroje...

Kouzlo řemeslné zmrzliny

27. 4. 2023
O tom, že “jíme i očima”, slyšíme v gastronomii na každém rohu a Instagramy se plní fotkami dokonale upravených pokrmů lákajících k ochutnání....
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu