Léto v cukrárně či kavárně – co nesmí chybět v nabídce
S přicházejícím letním obdobím stoupá poptávka po osvěžujících nápojích a ledových pamlscích. Všichni majitelé kaváren a cukráren by tak neměli podceňovat přípravu na parné dny a vymyslet pro své zákazníky sezónní nabídku. Jen tak mohou u svých hostů uspět a zajistit si jejich přízeň třeba i pro chladnější dny.
S přicházejícím letním obdobím stoupá poptávka po osvěžujících nápojích a ledových pamlscích. Všichni majitelé kaváren a cukráren by tak neměli podceňovat přípravu na parné dny a vymyslet pro své zákazníky sezónní nabídku. Jen tak mohou u svých hostů uspět a zajistit si jejich přízeň třeba i pro chladnější dny.
Zmrzlina je základ
V letní nabídce cukráren a kaváren nesmí chybět především zmrzlina. Ať už zvolíte pro svůj provoz zmrzlinový stroj na kopečkovou zmrzlinu nebo stroj na točenou zmrzlinu, o odbyt během horkých dnů nebudete mít určitě nouzi. U zákazníků je sice na první pohled mírně oblíbenější točená zmrzlina, ale kopečková mražená pochoutka jde na odbyt i mimo prodejní pouliční okénko. Využijete ji totiž do zmrzlinových pohárů nebo na palačinky, milovníkům kávy se zavděčíte její ledovou variantou či přímo nabídkou frappé.
Nápoje zajistí osvěžení
Pro nezbytné osvěžení nesmí v cukrárně či kavárně chybět chlazené nápoje. V případě nabídky lahvových minerálek, limonád nebo džusů je pro vás nezbytná nejen kvalitní chladicí technika, ale i výrobníky ledu.
Dobrou investici v létě představují také samotné výrobníky ledové tříště. Výsledek systému míchání zajišťujícího rovnoměrnou krystalizaci tekutiny využijete jak na tvorbu ochucené tříště, tak na zásobu mražených krystalek pro přípravu ledové kávy nebo sorbetta. Právě moderní alternativa ledové tříště ve formě mraženého dezertu z ovocné šťávy vykouzlená jednoduše za pomoci výrobníků sorbetta je předem jasným hitem vaší cukrárny.
Nabídněte něco navíc
Trendem jsou v období léta ale i míchané nápoje, ať už alkoholické nebo nealkoholické koktejly. Jejich přípravu vám usnadní koktejlové automaty, za jejichž pomoci zvládnete v krátkém čase namíchat a naservírovat i ty nejsložitější receptury. Zákazníci tak nebudou na osvěžení čekat, a to je základem jejich spokojenosti, a tak i prosperity vašeho podniku.