Nechte si poradit na seminářích DeLonghi v Brně
Jedno otřepané přísloví říká, že je “každá dobrá rada drahá”. A u těch které vám poradí, jak ušetřit peníze, to platí dvojnásob. My vám ale tyto rady rádi poskytneme zdarma. Přijďte se k nám podívat na speciální semináře týkající se kávovarů DeLonghi, při kterých vás naučíme, jak ze svého kávovaru získat to nejlepší, co se v něm skrývá.
Jedno otřepané přísloví říká, že je “každá dobrá rada drahá”. A u těch které vám poradí, jak ušetřit peníze, to platí dvojnásob. My vám ale tyto rady rádi poskytneme zdarma. Přijďte se k nám podívat na speciální semináře týkající se kávovarů DeLonghi, při kterých vás naučíme, jak ze svého kávovaru získat to nejlepší, co se v něm skrývá.
Káva je základ
Vlastníte kávovar značky DeLonghi a myslíte si, že o něm víte úplně všechno? Přijďte se přesvědčit, že jsme schopni vás naučit ještě o trošku víc. Nezáleží přitom, jestli jste majitelem pákového, či automatického kávovaru. Rádi se s vámi podělíme o své mnohaleté zkušenosti a ochotně odpovíme na všechny vaše dotazy.
Jistě už víte, že prožitek z espressa závisí na jeho perfektní přípravě. Víte ale také, jak má tato příprava probíhat? Jak dlouho a pod jakým tlakem může voda protékat přes kávu a jakou má mít teplotu? A jak má vypadat dokonalá, tmavá, hustá crema na vrcholku vašeho espressa? Na seminářích vám předvedeme nejen jak připravit právě takto dokonalý šálek kávy, ale také jak ho proměnit v další populární kávové nápoje a speciality.
Správná péče o kávovar
Automatické i pákové kávovary jsou navrženy tak, aby šetřily váš čas i peníze a přitom aby s nimi byla příprava lahodné kávy co nejjednodušší. Pokud svůj stroj ale umíte správně obsluhovat, čistit, udržovat a ještě něco málo navíc, jste schopni připravit skutečně tu nejlahodnější kávu, jakou jste kdy pili. A právě postupy a tipy, jak se nejlépe starat o svů kávovar, vám na seminářích prozradíme.
První seminář překvapil
První zhruba tříhodinový seminář věnovaný automatickým a pákovým kávovarům DeLonghi proběhl v již v sobotu 15. února v naší provozovně CESK, a. s. v Brně - Malomeřicích, na ulici Jarní 44i a velmi mile nás překvalil. sSemináře se totiž zúčastnilo 15 milovníků dobré kávy a majitelů kávovarů, což byl počet nad naše očekávání.
Úvod semináře jsme věnovali nezbytné teorii - posluchače jsme seznámili s jednotlivými typy kávovarů, nastínili jejich přednosti a nedostatky a osvětlili, jak celý proces přípravy espressa probíhá. Následně došlo na praxi, kdy si všichni příchozí mohli vyzkoušet, jak se pracuje s automatickým kávovarem, případně jaký je rozdíl v přípravě espressa na pákovém kávovaru. Věnovali jsme se také otázce mletí zrnkové kávy, ochutnávkám a v závěru semináře pak správné údržbě kávovarů a jejich čistění. Jak celý seminář probíhal, se dozvíte také z několika fotografií, které jsme během semináře pořídili.
Všichni, kteří k nám na seminář zavítali, se naučili porozumět svému kávovaru a přípravit kávové speciality, na které možná doposud nesebrali odvahu. Pokud máte zájem se takové semináře zúčastnit, napište nám na info@cesk.cz a jakmile budeme vědět finální termín semináře, dáme vám včas vědět.