- Zmrzlinové stroje
- Cukrárny, pekárny
- Gastro vybavení
- Výčepní technika
- Kávovary
- Kuchyňské roboty
- Náhradní díly Kenwood
- Lis na bobuloviny Kenwood KAX644ME
- Mlýnek na maso Kenwood KAX950ME
- Mlýnek na mák a obilí Kenwood KAX941PL
- Sekáček potravin Kenwood CH580
- Bubínková struhadla Kenwood KAX643ME
- Skleněný ThermoResist mixér Kenwood KAH359GL
- Food processor Kenwood KAH647PL
- Potravinářský mlýnek Kenwood KAT20.000GY
- Smoothie mixér Kenwood KAH740PL
- Kráječ a strouhač Kenwood AT340
- Spiralizér Kenwood KAX700PL
- Nástavec na krájení kostiček Kenwood KAX400PL
- Mlýnek na bylinky a koření Kenwood AT320A
- Zmrzlinovač Kenwood KAX71.000WH
- Nástavec na tvarované těstoviny KAX92.A0ME
- Pomalý šnekový odšťavňovač Kenwood KAX720PL
- Odstředivý odšťavňovač AT641
- Bubínková struhadla Kenwood AT643B
- Kuchyňské potřeby
- Bazar
Pastery
Pastery italské značky Frigomat pro malé zmrzlinové stánky, cukrárny až po velké provozy. I nejmenší pastery jsou stejně kvalitní jako velké stroje. Vyberte si zařízení na míru pro své potřeby a komfort obsluhy.
Více »Produkty
Tepelná hygienizace potravin díky procesu pasterace (pasterování, pasterizace) je nezbytným procesem v rámci přípravy, uchovávání a servírování zmrzliny. Vyberte si pasterizační stroj na míru svému podnikání ze 3 kategorií: základní malé pastery Mix8, pokročilejší PEB nebo větší stroje pro náročné PEB LCD EMU.
Mix8 – malé základní pastery
Pastery Frigomat Mix8 patří mezi základní přístroje na pasteraci ve svém segmentu. Zabírají málo místa, mohou se postavit přímo na výrobník zmrzliny. Výpusť je přizpůsobena k napojení přímo na zmrzlinový stroj, primárně jsou Mix8 určeny pro napojení na zařízení Frigomat série T.
PEB – výkonnější pastery s chlazením
Pokročilejší stroje oproti Mix8 reprezentují pastery PEB. Pastery této série jsou vybaveny přednastavenými programy. Nalitá směs se homogenizuje, míchá, zraje a chladí přímo v přístroji, za stálého míchání až do teploty 4°C.
PEB LCD EMU – pro velké provozy
Pastery s LCD displayem a emulgátorem pro dokonalé rozmělnění směsi. Pasterování může probíhat ve 2 automatických cyklech (vysoká/nízká pasterizace) nebo poloautomatickém cyklu s nastavením času a teploty. Automatická konzervace na +4°C. Stroj je řízený mikročipem a dokonale reaguje na teplotní stav směsi s dynamicky řízeným ohřevem a chlazením.
Ovládání v češtině, interaktivní menu s 16 přednastavenými recepty, možnost propojení s PC a tiskárnou.
Cukrárny na klíč od A od Z, nové podniky i restyling
Sníte svůj sen o vlastní cukrárně, kavárně nebo baru? Realizujeme nové provozovny od samotného návrhu, přes vybavení až po školení a servis. Budeme váš parner při výběru nového zařízení, business plánu, marketingových rozhodnutí, předávání informací až po servis. Více na – realizace cukráren na klíč.