18. 9. 2009

Pozvánka na cukrářský seminář zdarma

Chcete se naučit připravovat pravé italské moučníky, kořeněné čajové sušenky nebo hustou, smetanovou zmrzlinu? Společnost CESK pro vás připravila interaktivní seminář vedený zkušeným italským cukrářem Marcem Iserniou. Přihlaste se na říjnový workshop a staňte se odborníky na dezerty provoněné sluncem!

Zákusky s příchutí Itálie

Seminář bude zahájen 13.října v 10:00 hodin v prostorách hotelu Atlantis u Brněnské přehrady. Účast na workshopu není zpoplatněna. Přihlášky můžete posílat nejpozději do 5.října na emailovou adresu info@frigomat.cz. Vzhledem k omezené kapacitě a velkému zájmu účastníků vám doporučujeme zaslat přihlášku co nejdříve.

Workshop nejen pro cukráře

Kromě ukázky výroby italských moučníků čajového pečiva vás čeká prezentace strojů a vybavení pro cukrářskou výrobu, přednáška o vlastní výrobě a jejích výhodách a ochutnávka sladkých pochoutek. Seminář je proto vhodný nejen pro cukráře, ale také majitele restaurací, hotelů nebo kaváren.

Více informací o plánovaném semináři si můžete stáhnout zde! Naučte se zdarma připravovat lahodné tiramisu nebo vanilkovou zmrzlinu.

 

Další články

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...

Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!

28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na  předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje  Tuttuno  a  Tuttuno Ice . Propojte s námi...

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu