Pozvánka na cukrářský seminář zdarma
Chcete se naučit připravovat pravé italské moučníky, kořeněné čajové sušenky nebo hustou, smetanovou zmrzlinu? Společnost CESK pro vás připravila interaktivní seminář vedený zkušeným italským cukrářem Marcem Iserniou. Přihlaste se na říjnový workshop a staňte se odborníky na dezerty provoněné sluncem!
Zákusky s příchutí Itálie
Seminář bude zahájen 13.října v 10:00 hodin v prostorách hotelu Atlantis u Brněnské přehrady. Účast na workshopu není zpoplatněna. Přihlášky můžete posílat nejpozději do 5.října na emailovou adresu info@frigomat.cz. Vzhledem k omezené kapacitě a velkému zájmu účastníků vám doporučujeme zaslat přihlášku co nejdříve.
Workshop nejen pro cukráře
Kromě ukázky výroby italských moučníků čajového pečiva vás čeká prezentace strojů a vybavení pro cukrářskou výrobu, přednáška o vlastní výrobě a jejích výhodách a ochutnávka sladkých pochoutek. Seminář je proto vhodný nejen pro cukráře, ale také majitele restaurací, hotelů nebo kaváren.
Více informací o plánovaném semináři si můžete stáhnout zde! Naučte se zdarma připravovat lahodné tiramisu nebo vanilkovou zmrzlinu.