Aktualita

Vánoční

Vánoční otevírací doba 2024

Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.

Vitrína na čokoládu NCC 350 R

Kód produktu: 140299

Vitrína na čokoládu NCC 350 R
    Dostupnost: Není skladem

    Při objednání bude dodáno až v momentě naskladnění

    Cena na dotaz

    • objem 360 l
    • teplota +14 +18 °C
    • 6 nastavitelných skleněných polic
    • průměr police: 452 mm

    Technická data

    • Výška1860 mm
    • Šířka620 mm
    • Hloubka620 mm
    • Váha155 kg
    • Napětí230 V
    • Příkon540+150 W
    • Teplota+14/+18 °C
    • Vlhkost40-55 %
    • Počet polic
    • Rozměr police452 mm
    • Objem360 l

    Popis

    Mobilní panoramatické vitríny na čokoládu SILFER, s hydrostatem, výrobní řady CC jsou určeny zejména pro cukrářské a zmrzlinářské provozy, pro uchování té nejlepší čokolády.

    Čtyřhranné vitríny s kulatými či hranatými policemi. Nucený oběh chlazení, nastavitelná vlhkost vzduchu, nastavitelný digitální termostat a digitální teploměr, na pojezdových kolečkách s aretací pohybu, s vlhkostí vzduchu 40-55 %.

    Vícevrstvá speciální nemlživá skla.
    Rozměry otočných kulatých polic: průměr 452 mm

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.

    Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu