Příslušenství - polevový pás RS200

  • Top produkt
Dostupnost: Na dotaz

Cena na dotaz

Kompatibilní se stroji SELMI Plus Ex, Futura Ex a Top Ex. Skládací vertikální struktura namontovaná na kolečkách. Elektronická regulace otáček a ovládání ventilace. Jednoduché skládání a rychlá výměna jednotlivých výrobních násad. Jednoduchá a rychlá údržba.

Technická data

  • Rozměry1200x1800x600 mm
  • Příkon0,5 kW
  • Napětí220 V

Popis

Stroj pro potahování, stříkání polevy, máčení. Horká čokoláda je pomocí nástavců různými způsoby vylévána na různé typy produktů (sušenky, koláčky, bábovky, čokolády, plněné trubičky apod.). Pás se skládá ze tří částí a je instalován na nosný vozík. Pás lze kdykoliv zastavit, má možnost nastavení rychlosti a tím dosahuje i vyšší přesnosti výroby.

Čokoláda přitéká propojovacím modulem na konkrétní zvolený nástavec a následně polévá, stříká a máčí produkt dle požadovaného výrobku (například jen jednu polovinu trubičky, koláče apod.). Přebytečná čokoláda odtéká skrz mřížovaný pás zpět do stroje, kde stále cirkuluje a udržuje se na požadované teplotě (stroj na temperování čokolády není součástí pásu). Produkt dále pokračuje po mřížovém pásu, který má nastavenou intenzitu vibrace a tím zbavuje čokoládu případných bublin a výrobek přebytečné nežádoucí vrstvy čokolády. V poslední fázi je ještě nástavec s horkým vzduchem, který má opět nastavitelnou intenzitu foukaného teplého vzduchu. Tato funkce opět odstraňuje přebytečné vrstvy čokolády. Při vyšší intenzitě proudu vzduchu může vytvářet i vrásčité zdobení apod. Třetí část se používá pro extrakci hotových výrobků a povrchovou úpravou. Skládá se z pásu, na kterém je umístěn jednostranně hlazený alimentární papírový film. Role papíru navíc může být v pohybu s pásem nebo ji lze kdykoliv zastavit.

Veškeré části tohoto pásu jsou elektronicky řízené, takže vždy nastavíte přesnou rychlost pro co nejpohodlnější a nejefektivnější výrobu. Tento pás tedy může být efektivně využit jednou obsluhou, ale i více pracovníky.

 

video produktu zde

 

Technické údaje:

  • Požadovaná síla: 0,5 kW
  • Jednofázové střídavé napětí 220 V
  • Hmotnost: 60 kg
  • Rozměry: Výška 1200 mm, délka 1800 mm, šířka 600 mm
  • Složeno: 1800 x 600 x 600 mm
  • Váha 55 kg
  • řízení rychlosti proudění horkého vzduchu a rychlosti pásu
  • šířka papíru (pracovní šířka 20 cm)

 

Charakteristika:

Kompatibilní se stroji SELMI Plus Ex, Futura Ex a Top Ex.
Skládací vertikální struktura namontovaná na kolečkách.
Elektronická regulace otáček a ovládání ventilace.
Jednoduché skládání a rychlá výměna jednotlivých výrobních násad.
Jednoduchá a rychlá údržba.

Dotaz na produkt

Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

Your name *
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Temperace čokolády je velmi náročná na přesné dodržení postupu i na udržení stabilní teploty v provozovně. Už při nedodržení postupu o 0,5 °C můžou vznikat vady jako je tukový výkvět, separace cukru, čokoláda je matná nebo nemá lom. Ruční zpracování je tedy náchylné k chybám, což ovlivňuje kvalitu čokolády, můžete temperovat jen omezené množství čokolády a čokoládu je třeba retemperovat, aby měla požadovanou teplotu.

Nepřekonatelná technologie tempírek SELMI

Temperovací stroje naopak zajistí přesné zpracování čokolády podle temperační křivky. Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální temperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.

Pro cukrářské provozy doporučujeme profesionální průtokovou tempírku SELMI Legend. V naší nabídce najdete malé temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kg

Výhodou je, pokud je součástí temperovacího stroje i vibrační stůl a u větších produktů i stírací nůž. K větším temperovacím strojům lze připojit i další příslušenství jako je dávkovač forem nebo potahovací pásy.

Výroba čokolády jako doplněk? Zvolte multifunkční cukrářský stroj

Pokud kromě čokolády zpracováváte i polevy nebo náplně, zajímavou možností je investice do cukrářského stroje, který umí pracovat i s čokoládou. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef.

Výroba čokolády přímo z kakaových bobů

Poskládejte si vlastní výrobní linku na výrobu čokolády přímo z kakaových bobů. Výrobu čokolády tak budeme mít zcela pod kontrolou, budete mít jistotu 100% kvalitní čokoládové tabulky nebo pralinky.

Kakaové boby upražíte, zbavíte slupek a nadrtíte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a vytvoří se jemná pasta. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto a následně zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie.

Čokoládovny od A do Z

Zvažujete rekonstrukci nebo založení vlastní čokoládovny? Pomůžeme vám s návrhem, kalkulací, podnikatelským plánem, zajistíme dodávku zařízení a vybavením provozovny. Proškolíme vás, poskytneme záruční a pozáruční servis. Uděláme zkrátka vše, aby se z vás stal úspěšný čokolatiér.

Copyright CESK 2024  |  Mapa webu