Polevový pás R200 LEGEND

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Skládací vertikální strukturu namontovanou na kolečkách. Elektronická regulace otáček. Elektronické ovládání ventilace. Jednoduché skládání, rychlá výměna jednotlivých výrobních násad, jednoduchá a rychlá údržba.

    Technická data

    • Výška1200 mm
    • Šířka1800 mm
    • Hloubka600 mm
    • Napětí230 V
    • Příkon0,5 kW

    Popis

    Stroj pro potahování, stříkání polevy, máčení. Horká čokoláda je pomocí nástavců různými způsoby vylévána na různé typy produktů (sušenky, koláčky, bábovky, čokolády, plněné trubičky apod.). Pás se skládá ze tří částí a je instalován na nosný vozík. Pás lze kdykoliv zastavit, má možnost nastavení rychlosti a tím dosahuje i vyšší přesnosti výroby.

    Čokoláda přitéká propojovacím modulem na konkrétní zvolený nástavec a následně polévá, stříká a máčí produkt dle požadovaného výrobku (například jen jednu polovinu trubičky, koláče apod.). Přebytečná čokoláda odtéká skrz mřížovaný pás zpět do stroje, kde stále cirkuluje a udržuje se na požadované teplotě (stroj na temperování čokolády není součásti pásu). Produkt dále pokračuje po mřížovém pásu, který má nastavenou intenzitu vibrace a tím zbavuje čokoládu případných bublin a výrobek přebytečné nežádoucí vrstvy čokolády. V poslední fázi je ještě nástavec s horkým vzduchem, který má opět nastavitelnou intenzitu foukaného teplého vzduchu. Tato funkce opět odstraňuje přebytečné vrstvy čokolády. Při vyšší intenzitě proudu vzduchu může vytvářet i vrásčité zdobení apod. Třetí část se používá pro extrakci hotových výrobků a povrchovou úpravou. Skládá se z pásu, na kterém je umístěn jednostranně hlazený alimentární papírový film. Role papíru navíc může být v pohybu s pásem nebo ji lze kdykoliv zastavit.

    Mechanicky regulovatelná rychlost pásu pro výrobu dle vašich požadavků. Tento pás tedy může být efektivně využit jednou obsluhou, ale i více pracovníky. 

    Charakteristika:

    Skládací vertikální struktura namontovaná na kolečkách. 
    Mechanická regulace otáček.
    Jednoduché skládání.
    Rychlá výměna jednotlivých výrobních násad.
    Jednoduchá a rychlá údržba.

    Kompatibilní s temperovacími stroji:

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Temperace čokolády je velmi náročná na přesné dodržení postupu i na udržení stabilní teploty v provozovně. Už při nedodržení postupu o 0,5 °C můžou vznikat vady jako je tukový výkvět, separace cukru, čokoláda je matná nebo nemá lom. Ruční zpracování je tedy náchylné k chybám, což ovlivňuje kvalitu čokolády, můžete temperovat jen omezené množství čokolády a čokoládu je třeba retemperovat, aby měla požadovanou teplotu.

    Nepřekonatelná technologie tempírek SELMI

    Temperovací stroje naopak zajistí přesné zpracování čokolády podle temperační křivky. Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální temperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.

    Pro cukrářské provozy doporučujeme profesionální průtokovou tempírku SELMI Legend. V naší nabídce najdete malé temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kg

    Výhodou je, pokud je součástí temperovacího stroje i vibrační stůl a u větších produktů i stírací nůž. K větším temperovacím strojům lze připojit i další příslušenství jako je dávkovač forem nebo potahovací pásy.

    Výroba čokolády jako doplněk? Zvolte multifunkční cukrářský stroj

    Pokud kromě čokolády zpracováváte i polevy nebo náplně, zajímavou možností je investice do cukrářského stroje, který umí pracovat i s čokoládou. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef.

    Výroba čokolády přímo z kakaových bobů

    Poskládejte si vlastní výrobní linku na výrobu čokolády přímo z kakaových bobů. Výrobu čokolády tak budeme mít zcela pod kontrolou, budete mít jistotu 100% kvalitní čokoládové tabulky nebo pralinky.

    Kakaové boby upražíte, zbavíte slupek a nadrtíte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a vytvoří se jemná pasta. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto a následně zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie.

    Čokoládovny od A do Z

    Zvažujete rekonstrukci nebo založení vlastní čokoládovny? Pomůžeme vám s návrhem, kalkulací, podnikatelským plánem, zajistíme dodávku zařízení a vybavením provozovny. Proškolíme vás, poskytneme záruční a pozáruční servis. Uděláme zkrátka vše, aby se z vás stal úspěšný čokolatiér.

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu