Dávkovací trysky SELMI INJECTION

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Jednoduché dávkovací trysky pro plnění formy.
    Příslušenství kompatibilní se Selmi Legend, Plus Ex, Futura Ex, Top Ex a Cento.

    Popis

    SELMI INJECTION - nástavec s plnicími tryskami

    Základna s rychlou montáží na temperovací stroje Selmi a výměnnými tryskami pro plnění forem. Nezávislé vytápění dávkovací hlavy, tepelná regulace pomocí dvou malých prvků. Vnitřní kontrola dávkování. Nástavec se nasazuje přímo na výtokový kohout.

    Tento nástavec funguje na principu rovnoměrného rozdělení toku čokolády na jednotlivé výdejní trysky, díky kterým lze rychle plnit větší množství forem na čokoládu (bonbonierové tvary, pralinky). A to jak pro duté tvary pro pozdější naplnění, tak plné tvary.

    Pomocí pedálu přerušíte krátce tok z trysek a vložíte formu. Následně pak uvolníte pedál a proud čokolády padne přesně do konkrétní formy. Díky vibracím stroje se čokoláda ihned zbaví případných nežádoucích bublin a ustálí se rychle ve vodorovné poloze. Případně můžete špachtlí dorovnat povrch. Pokud nalijete jen menší množství čokolády při vyšších vibracích, čokoláda vytvoří dutou skořápku pro následné ruční nebo automatické plnění.

    Charakteristika:

    • Změna tryskové hlavy může být prováděna pouze s výměnnou spodní základnou
    • Lze přerušit tok čokolády z trysek
    • Deska s tryskami je do maximální velikosti 275x175 mm

    Zařízení je kompatibilní s temperovacími stroji Legend, Plus EX, Futura EX, Top EX, Cento.

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Temperace čokolády je velmi náročná na přesné dodržení postupu i na udržení stabilní teploty v provozovně. Už při nedodržení postupu o 0,5 °C můžou vznikat vady jako je tukový výkvět, separace cukru, čokoláda je matná nebo nemá lom. Ruční zpracování je tedy náchylné k chybám, což ovlivňuje kvalitu čokolády, můžete temperovat jen omezené množství čokolády a čokoládu je třeba retemperovat, aby měla požadovanou teplotu.

    Nepřekonatelná technologie tempírek SELMI

    Temperovací stroje naopak zajistí přesné zpracování čokolády podle temperační křivky. Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální temperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.

    Pro cukrářské provozy doporučujeme profesionální průtokovou tempírku SELMI Legend. V naší nabídce najdete malé temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kg

    Výhodou je, pokud je součástí temperovacího stroje i vibrační stůl a u větších produktů i stírací nůž. K větším temperovacím strojům lze připojit i další příslušenství jako je dávkovač forem nebo potahovací pásy.

    Výroba čokolády jako doplněk? Zvolte multifunkční cukrářský stroj

    Pokud kromě čokolády zpracováváte i polevy nebo náplně, zajímavou možností je investice do cukrářského stroje, který umí pracovat i s čokoládou. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef.

    Výroba čokolády přímo z kakaových bobů

    Poskládejte si vlastní výrobní linku na výrobu čokolády přímo z kakaových bobů. Výrobu čokolády tak budeme mít zcela pod kontrolou, budete mít jistotu 100% kvalitní čokoládové tabulky nebo pralinky.

    Kakaové boby upražíte, zbavíte slupek a nadrtíte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a vytvoří se jemná pasta. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto a následně zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie.

    Čokoládovny od A do Z

    Zvažujete rekonstrukci nebo založení vlastní čokoládovny? Pomůžeme vám s návrhem, kalkulací, podnikatelským plánem, zajistíme dodávku zařízení a vybavením provozovny. Proškolíme vás, poskytneme záruční a pozáruční servis. Uděláme zkrátka vše, aby se z vás stal úspěšný čokolatiér.

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu