Aktualita
Vánoční otevírací doba 2024
Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.
- Zmrzlinové stroje
- Cukrárny, pekárny
- Gastro vybavení
- Výčepní technika
- Kávovary
- Kuchyňské roboty
- Náhradní díly Kenwood
- Lis na bobuloviny Kenwood KAX644ME
- Mlýnek na maso Kenwood KAX950ME
- Mlýnek na mák a obilí Kenwood KAX941PL
- Sekáček potravin Kenwood CH580
- Bubínková struhadla Kenwood KAX643ME
- Skleněný ThermoResist mixér Kenwood KAH359GL
- Food processor Kenwood KAH647PL
- Potravinářský mlýnek Kenwood KAT20.000GY
- Smoothie mixér Kenwood KAH740PL
- Kráječ a strouhač Kenwood AT340
- Spiralizér Kenwood KAX700PL
- Nástavec na krájení kostiček Kenwood KAX400PL
- Mlýnek na bylinky a koření Kenwood AT320A
- Zmrzlinovač Kenwood KAX71.000WH
- Nástavec na tvarované těstoviny KAX92.A0ME
- Pomalý šnekový odšťavňovač Kenwood KAX720PL
- Odstředivý odšťavňovač AT641
- Bubínková struhadla Kenwood AT643B
- Kuchyňské potřeby
- Bazar
Série Twin - kombinované zmrzlinové stroje
Výrobníky kopečkové zmrzliny řady TWIN jsou nové modely společnosti Frigomat. Jde o kombinované horizontální výrobníky zmrzliny s vestavěným pasterem. Zmrzlinové stroje TWIN vyhoví náročným požadavkům cukrářské výroby založené na tvořivosti a spolehlivosti s důrazem na nejvyšší kvalitu a hygienu, to vše soustředěné v jednom zařízení.
Produkty
Cukrářské multifunkční stroje série TWIN dovolují uživateli produkovat široký sortiment kvalitních produktů: zmrzlinu, sorbetta, ledovou tříšť, krémy, pěny, pudinky, ovocná pyré, sirupy, čokolády, marmelády, jamy a mnoho dalšího, to vše bez zbytečné námahy a za pomocí jediného stroje.
Dvě na sobě nezávislá výrobní prostřetí umožňují v jedné chvíli pasterizovat směs a vyrábět zmrzlinu. Nezávislé je nejen výrobní prostředí a procesy, ale také ovládání. Základní myšlenkou celé koncepce jsou dva naprosto nezávislé stoje (paster + výrobník zmzliny) obsaženy v "jednom obalu".
Tři vařící programy
- Automatický vařící cyklus s 85°C
- Poloautomatický vařící cyklus s teplotami mezi 30-105°C
- Cyklus čokolád v nízkých teplotách
- Automatické teplotní zajištění po dokončení cyklu
- Automatická kalkulace dokončení cyklu dle daného výběru až do délky 10 hodin
- Funkce „delikátní proces" zajištěna glykolovou náplní pod hranicí 100°C
Čtyři výrobní mrazící programy
- Výrobní cyklus s nastavením konzistence
- Výrobní cyklus s nastavením času
- Výrobní cyklus ledové tříště s nastavením konzistence a kontinuálním mícháním
- Výrobní cyklus ledové tříště, krémů, náplní s nastavením času a cyklického míchání
- Automatické uchování konzistence po ukončení výrobního cyklu
Shrnutí stroje TWIN v bodech
- elektronické ovládání, programování kontrola hustoty směsi
- celonerezové opláštění, nerezové míchadlo s plastovými lopatkami
- přednastavené procesy- paster a výrobník jsou oddělené - mohou pracovat současně i nezávisle
- procesorem řízená výroba