- Zmrzlinové stroje
- Cukrárny, pekárny
- Gastro vybavení
- Výčepní technika
- Kávovary
- Kuchyňské roboty
- Náhradní díly Kenwood
- Lis na bobuloviny Kenwood KAX644ME
- Mlýnek na maso Kenwood KAX950ME
- Mlýnek na mák a obilí Kenwood KAX941PL
- Sekáček potravin Kenwood CH580
- Bubínková struhadla Kenwood KAX643ME
- Skleněný ThermoResist mixér Kenwood KAH359GL
- Food processor Kenwood KAH647PL
- Potravinářský mlýnek Kenwood KAT20.000GY
- Smoothie mixér Kenwood KAH740PL
- Kráječ a strouhač Kenwood AT340
- Spiralizér Kenwood KAX700PL
- Nástavec na krájení kostiček Kenwood KAX400PL
- Mlýnek na bylinky a koření Kenwood AT320A
- Zmrzlinovač Kenwood KAX71.000WH
- Nástavec na tvarované těstoviny KAX92.A0ME
- Pomalý šnekový odšťavňovač Kenwood KAX720PL
- Odstředivý odšťavňovač AT641
- Bubínková struhadla Kenwood AT643B
- Kuchyňské potřeby
- Bazar
Šokery
Šokové zchlazovače/zmrazovače dokáží díky na rychlému a hygienickému zchlazení/zmrazení potravin výrazně zefektivnit výrobu. Zajímavou možností jsou multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1), které zvládnou kromě šokového chlazení/mrazení a regenerace i nízkoteplotní pečení a vaření, regulované kynutí nebo udržování teploty pokrmu.
Více »Produkty
Kód produktu: 2400001b
- snadná údržba
- snadné čištění
- elektronická kontrola
- šokové chlazení
Cena na dotaz
Kód produktu: 2400015
- snadná údržba
- snadné čištění
- elektronická kontrola
- šokové chlazení
Cena na dotaz
Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.
Využití šokeru ve výrobě
Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství.
Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1) mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.
Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.