Šokery

Šokové zchlazovače/zmrazovače dokáží díky na rychlému a hygienickému zchlazení/zmrazení potravin výrazně zefektivnit výrobu. Zajímavou možností jsou multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1), které zvládnou kromě šokového chlazení/mrazení a regenerace i nízkoteplotní pečení a vaření, regulované kynutí nebo udržování teploty pokrmu.

Více »
Filtr
Smazat

Produkty

7 produktů
Top produkt

Kód produktu: 2400006

Není skladem
  • teplota až -40°C
  • váha 190 kg

Cena na dotaz

Poptat
Nové
Top produkt

Kód produktu: 2400140

Na dotaz
  • 16x 600x400

Cena na dotaz

Poptat
Nové
Top produkt

Kód produktu: 2400138

Skladem
  • 5x 600x400

Cena na dotaz

Poptat
Nové
Top produkt

Kód produktu: 2400139

Na dotaz
  • 10x 600x400

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 2400001b

Není skladem
  • snadná údržba
  • snadné čištění
  • elektronická kontrola
  • šokové chlazení

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 2400005

Skladem
  • teplota až -40°C
  • váha 90 kg

Cena na dotaz

Poptat

Kód produktu: 2400015

Skladem
  • snadná údržba
  • snadné čištění
  • elektronická kontrola
  • šokové chlazení

Cena na dotaz

Poptat

Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. Při šokovém zchlazení/zmražení se nemění organoleptické vlastnosti potravin (vzhled, vůně, struktura, chuť), nedochází ke ztrátě objemu ani zhoršení kvality. Po rozmražení jsou potraviny jako čerstvé. Díky tomu je možné zmrazit prakticky cokoli.

Využití šokeru ve výrobě

Díky šokeru můžete vyrobit větší dávku těsta, krému nebo hotových výrobků, šokově je zamrazit a postupně regenerovat jen potřebné množství. Budete tak mít každý den k dispozici naprosto čerstvé suroviny či výrobky v potřebném množství. 

Multifunkční šokery (s kapacitou 4x GN 1/1 nebo 12x GN 1/1mají funkci nastavení teploty, rychlosti ventilátoru nebo krokování. Umí nízkoteplotní pečení a vaření, kynutí, regeneraci a je možné je použít i pro práci s čokoládou. Možnosti využití jsou tedy velmi široké.

Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte připravené těsto k pečení. Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později. Lepším plánováním výroby tak odpadne velká část neefektivní práce.

Copyright CESK 2024  |  Mapa webu