Aktualita
Vánoční otevírací doba 2024
Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.
Staňte se profesionálním cukrářem či zmrzlinářem – CESK vám pomůže!
Je vaším snem se živit výrobou zmrzliny nebo byste se rádi dali na cukrářskou dráhu? Jsme tu pro vás! Nejenže vám rádi poskytneme ty nejlepší stroje, se kterými vám práce půjde pěkně od ruky, ale také vás s potěšením zasvětíme do samotného procesu výroby a naučíme vás, jak na to. Stačí si vybrat z naší nabídky kurzů…
Ovládněte umění zmrzliny
Zmrzlina patří mezi nejoblíbenější sortiment napříč kavárnami a cukrárnami. Zahrňte ji do svého repertoáru a nebudete litovat!
Inspirace: Podívejte se, jaké provozy sází na zmrzlinu v našich referencích.
Vybrat si můžete z kurzů zaměřených na všechny tři typy této mražené pochoutky – na kopečkovou, točenou i fresh zmrzlinu.
A jak takový kurz probíhá?
Tyto kurzy jsou individuální, budete mít tedy naši stoprocentní pozornost. Můžete si s sebou samozřejmě přivést i někoho dalšího, ale pouze ze stejného podniku, protože každý provoz může mít jiné požadavky na výrobu.
Pokud v oboru teprve začínáte a nejste si jistí, jakou zmrzlinu byste chtěli vyrábět, nemusíte zoufat. Rádi vás navedeme tím správným směrem. Nakonec získáte informace, díky kterým budete rozumět surovinám a budete moct vyrábět zmrzlinu dle vlastních receptur.
Když se chcete zlepšit v cukrařině
A protože rádi sledujeme trendy také v cukrařině, pořádáme jednou za čas také kurzy cukrářské, a to s úspěšnými profesionály z oboru. Tyto kurzy jsou skupinové a dopředu o nich informujeme v aktualitách.
Na podzim jsme v rámci takového kurzu přivítali Helenu Fléglovou z HF Pastry Academy, která se s účastníky podělila například o to, jak na tartaletky, listové těsto nebo makronky.
Podívejte se na video z akce:
Milovníky pečení zase potěšil kurz Antonia Carlini. Ten se věnoval přípravě chleba, focaccii nebo plněných koblih.
Nasajte tu pravou atmosféru z videa:
Kurzy pořádáme také pro studenty cukrářských oborů, kteří si tak mohou vyzkoušet výrobu zmrzliny a práci s čokoládou v podobě tabulek a pralinek.
Pojďte do toho s námi!
Podívejte se na www.cukrarsky-kurz.cz a vyberte si z naší nabídky individuálních kurzů. Rádi se vám budeme věnovat a pomůžeme vám najít to pravé pro váš podnik.
A jestli chcete, aby vám žádná naše novinka neutekla, tak nás sledujte na sociálních sítích: Facebook, Instagram, YouTube.
Těšíme se na společné setkání!