Aktualita

Vánoční

Vánoční otevírací doba 2024

Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.

Staňte se profesionálním cukrářem či zmrzlinářem – CESK vám pomůže!

13. 6. 2024
Cukrářské stroje

Je vaším snem se živit výrobou zmrzliny nebo byste se rádi dali na cukrářskou dráhu? Jsme tu pro vás! Nejenže vám rádi poskytneme ty nejlepší stroje, se kterými vám práce půjde pěkně od ruky, ale také vás s potěšením zasvětíme do samotného procesu výroby a naučíme vás, jak na to. Stačí si vybrat z naší nabídky kurzů…

Staňte se profesionálním cukrářem či zmrzlinářem – CESK vám pomůže!

Ovládněte umění zmrzliny

Výroba fresh zmrzlinyZmrzlina patří mezi nejoblíbenější sortiment napříč kavárnami a cukrárnami. Zahrňte ji do svého repertoáru a nebudete litovat!

 

Inspirace: Podívejte se, jaké provozy sází na zmrzlinu v našich referencích.

 

Vybrat si můžete z kurzů zaměřených na všechny tři typy této mražené pochoutky – na kopečkovou, točenou i fresh zmrzlinu.

A jak takový kurz probíhá?

Tyto kurzy jsou individuální, budete mít tedy naši stoprocentní pozornost. Můžete si s sebou samozřejmě přivést i někoho dalšího, ale pouze ze stejného podniku, protože každý provoz může mít jiné požadavky na výrobu.

 

Pokud v oboru teprve začínáte a nejste si jistí, jakou zmrzlinu byste chtěli vyrábět, nemusíte zoufat. Rádi vás navedeme tím správným směrem. Nakonec získáte informace, díky kterým budete rozumět surovinám a budete moct vyrábět zmrzlinu dle vlastních receptur.

Když se chcete zlepšit v cukrařině

A protože rádi sledujeme trendy také v cukrařině, pořádáme jednou za čas také kurzy cukrářské, a to s úspěšnými profesionály z oboru. Tyto kurzy jsou skupinové a dopředu o nich informujeme v aktualitách.

 

Na podzim jsme v rámci takového kurzu přivítali Helenu Fléglovou z HF Pastry Academy, která se s účastníky podělila například o to, jak na tartaletky, listové těsto nebo makronky.

 

Podívejte se na video z akce:

 

Milovníky pečení zase potěšil kurz Antonia Carlini. Ten se věnoval přípravě chleba, focaccii nebo plněných koblih.

 

Nasajte tu pravou atmosféru z videa:

 

Kurzy pořádáme také pro studenty cukrářských oborů, kteří si tak mohou vyzkoušet výrobu zmrzliny a práci s čokoládou v podobě tabulek a pralinek.

Pojďte do toho s námi!

Podívejte se na www.cukrarsky-kurz.cz a vyberte si z naší nabídky individuálních kurzů. Rádi se vám budeme věnovat a pomůžeme vám najít to pravé pro váš podnik.

 

A jestli chcete, aby vám žádná naše novinka neutekla, tak nás sledujte na sociálních sítích: Facebook, Instagram, YouTube.

 

Těšíme se na společné setkání!

Přečtěte si také

Ochutnejte trend jménem dubajská čokoláda

19. 12. 2024
Už jste o ní slyšeli? Křupavá a plněná krémovou pistáciovou náplní - to je dubajská čokoláda , která si podmanila internet . Její základ...

Sváteční a sezónní inspirace pro cukráře

3. 12. 2024
Sváteční období přináší cukrářům spoustu možností být kreativní a originální . Na podzim motiv dýně, na Vánoce dárků a na jaře velikonočních...

Připravte se na čokoládovou sezónu!

29. 8. 2024
Padající barevné listí, studený vzduch a teplé svetry… Podzimní období se kvapem blíží! A co k těmto dnům neodmyslitelně patří? Čokoláda v...

Výrobník čokolády: Principy fungování a využití v praxi

21. 9. 2023
Pokud se chcete pustit do výroby čokolády ve vlastní provozovně, určitě jste si pokládali otázku, jak to funguje. Pojďme se seznámit s...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu