- Zmrzlinové stroje
- Cukrárny, pekárny
- Gastro vybavení
- Výčepní technika
- Kávovary
- Kuchyňské roboty
- Náhradní díly Kenwood
- Lis na bobuloviny Kenwood KAX644ME
- Mlýnek na maso Kenwood KAX950ME
- Mlýnek na mák a obilí Kenwood KAX941PL
- Sekáček potravin Kenwood CH580
- Bubínková struhadla Kenwood KAX643ME
- Skleněný ThermoResist mixér Kenwood KAH359GL
- Food processor Kenwood KAH647PL
- Potravinářský mlýnek Kenwood KAT20.000GY
- Smoothie mixér Kenwood KAH740PL
- Kráječ a strouhač Kenwood AT340
- Spiralizér Kenwood KAX700PL
- Nástavec na krájení kostiček Kenwood KAX400PL
- Mlýnek na bylinky a koření Kenwood AT320A
- Zmrzlinovač Kenwood KAX71.000WH
- Nástavec na tvarované těstoviny KAX92.A0ME
- Pomalý šnekový odšťavňovač Kenwood KAX720PL
- Odstředivý odšťavňovač AT641
- Bubínková struhadla Kenwood AT643B
- Kuchyňské potřeby
- Bazar
Stolní výrobníky sody
Sodobary s vodním a suchým chlazením
Sodobary a výrobníky sody se dělí na dva typy podle použité technologie chlazení. První tvoří sodobary s vodním chlazením. Při vodním chlazení se o dostatečně nízkou teplotu vydávané sody stará studená voda, která ochlazuje trubičky, vedoucí nápoj. Výrobníky sody a sodobary s vodním chlazením jsou vhodné zejména pro provozy se stabilním umístěním přístroje.
Více »Produkty
Druhou skupinu tvoří sodobary se suchým chlazením. Suché chlazení funguje díky hliníkovému tepelnému výměníku, který dále ochlazuje trubky, vedoucí nápoj. Velkou výhodou sodobaru se suchým chlazením je rychlost chlazení po prvním zapojení a mobilita.