Televizní reportáž o hospodě se samovýčepy
Pokud se chystáte na dovolenou nebo výlet na Slovensko, nezapomeňte navštívit tradiční hospodu ve Skalici, která se může jako jedna z mála pochlubit moderními samovýčepy od společnosti CESK. Nevíte, jak samovýčepy fungují? Podívejte se na reportáž o skalické hospodě, kterou najdete v archivu televize Markíza!
Pokud se chystáte na dovolenou nebo výlet na Slovensko, nezapomeňte navštívit tradiční hospodu ve Skalici, která se může jako jedna z mála pochlubit moderními samovýčepy od společnosti CESK. Nevíte, jak samovýčepy fungují? Podívejte se na reportáž o skalické hospodě, kterou najdete v archivu televize Markíza!
Staňte se hospodským se samovýčepem CESK
V hospodě se samoobslužnými výčepy nemusíte na dobře vychlazené pivo s hustou „čepicí" čekat. U každého stolu najdete výčepní stojan s digitálním displejem, který zákazníkům ukazuje přesné informace o výtoči. Součástí stojanu je také čisticí jednotka, pomocí které snadno umyjete použité půllitry.
Každý z výčepních stojanů je napojen chladící zařízení. Pivo tak má stále ten správný říz.
Nechte se inspirovat nápadem tradiční slovenské hospody ve Skalici! Reportáž, která byla odvysílána 19. července v rámci nedělního zpravodajského bloku, najdete zde.
Nevíte, jak reportáž přehrát? Video nejprve vyhledejte v seznamu všech odvysílaných příspěvků. Reportáž s názvem „Samovýčap ve Skalici" má číslo 11 a je umístěna až na konci seznamu. Spustíte jí kliknutím na její název.
Poznámka: reportáž byla z archivu televize Markíza stažena, omlouváme se.