Aktualita
Vánoční otevírací doba 2024
Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.
- Zmrzlinové stroje
- Cukrárny, pekárny
- Gastro vybavení
- Výčepní technika
- Kávovary
- Kuchyňské roboty
- Náhradní díly Kenwood
- Lis na bobuloviny Kenwood KAX644ME
- Mlýnek na maso Kenwood KAX950ME
- Mlýnek na mák a obilí Kenwood KAX941PL
- Sekáček potravin Kenwood CH580
- Bubínková struhadla Kenwood KAX643ME
- Skleněný ThermoResist mixér Kenwood KAH359GL
- Food processor Kenwood KAH647PL
- Potravinářský mlýnek Kenwood KAT20.000GY
- Smoothie mixér Kenwood KAH740PL
- Kráječ a strouhač Kenwood AT340
- Spiralizér Kenwood KAX700PL
- Nástavec na krájení kostiček Kenwood KAX400PL
- Mlýnek na bylinky a koření Kenwood AT320A
- Zmrzlinovač Kenwood KAX71.000WH
- Nástavec na tvarované těstoviny KAX92.A0ME
- Pomalý šnekový odšťavňovač Kenwood KAX720PL
- Odstředivý odšťavňovač AT641
- Bubínková struhadla Kenwood AT643B
- Kuchyňské potřeby
- Bazar
Temperovače čokolády a příslušenství
Chcete-li vytvářet dokonalé čokoládové výrobky, je základem práce s čokoládou její temperování. Pokud zpracováváte větší množství čokolády, je optimální použít temperovací stroj, který tento proces řídí automaticky a zajišťuje vždy dokonale vytemperovanou čokoládu.
Více »Produkty
Temperace čokolády je velmi náročná na přesné dodržení postupu i na udržení stabilní teploty v provozovně. Už při nedodržení postupu o 0,5 °C můžou vznikat vady jako je tukový výkvět, separace cukru, čokoláda je matná nebo nemá lom. Ruční zpracování je tedy náchylné k chybám, což ovlivňuje kvalitu čokolády, můžete temperovat jen omezené množství čokolády a čokoládu je třeba retemperovat, aby měla požadovanou teplotu.
Nepřekonatelná technologie tempírek SELMI
Temperovací stroje naopak zajistí přesné zpracování čokolády podle temperační křivky. Stroje SELMI mají navíc unikátní systém kontinuální temperace, který udržuje čokoládu neustále kvalitní a připravenou k použití bez nutnosti retemperace. Proto jsou temperovací stroje SELMI považovány za nejlepší na trhu.
Pro cukrářské provozy doporučujeme profesionální průtokovou tempírku SELMI Legend. V naší nabídce najdete malé temperovače s kapacitou 12 kg, ale i stroj s objemem 100 kg.
Výhodou je, pokud je součástí temperovacího stroje i vibrační stůl a u větších produktů i stírací nůž. K větším temperovacím strojům lze připojit i další příslušenství jako je dávkovač forem nebo potahovací pásy.
Výroba čokolády jako doplněk? Zvolte multifunkční cukrářský stroj
Pokud kromě čokolády zpracováváte i polevy nebo náplně, zajímavou možností je investice do cukrářského stroje, který umí pracovat i s čokoládou. Takovým strojem je cukrářský stroj Chef nebo kombinovaný cukrářský a zmrzlinový stroj Twin Chef.
Výroba čokolády přímo z kakaových bobů
Poskládejte si vlastní výrobní linku na výrobu čokolády přímo z kakaových bobů. Výrobu čokolády tak budeme mít zcela pod kontrolou, budete mít jistotu 100% kvalitní čokoládové tabulky nebo pralinky.
Kakaové boby upražíte, zbavíte slupek a nadrtíte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a vytvoří se jemná pasta. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto a následně zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie.
Čokoládovny od A do Z
Zvažujete rekonstrukci nebo založení vlastní čokoládovny? Pomůžeme vám s návrhem, kalkulací, podnikatelským plánem, zajistíme dodávku zařízení a vybavením provozovny. Proškolíme vás, poskytneme záruční a pozáruční servis. Uděláme zkrátka vše, aby se z vás stal úspěšný čokolatiér.