Aktualita

Vánoční

Vánoční otevírací doba 2024

Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.

Ušetřete své svaly, přírodu i finance s výrobníkem sody

10. 6. 2022
Výčepní technika

Litr vychlazené sodovky za 50 haléřů? Takovou cenou se mohou pochlubit pouze výrobníky sody. Ať už potřebujete osvěžující nápoje pro velkou firmu nebo pro restaurace, řešení se vždy najde. Ušetřete na kupování balených vod a seznamte se s výrobníky sody.

Ušetřete své svaly, přírodu i finance s výrobníkem sody

Proč nad nimi přemýšlet?

Hlavní motivací je ušetření financí. Nakupování balených vod je neekonomické a zbytečně přidělává starosti. Navíc není zrovna ekologicky přívětivé. Soda představuje zdravý a nenáročný způsob dodržování pitného režimu a příjemné letní osvěžení. 

Jaké výrobníky sody máme v nabídce?

Můžete si vybrat mezi stolními výrobníky, které jsou buď se suchým nebo vodním chlazením, a mezi výrobníky podstolními. Pro dílny a průmyslové podniky se hodí stolní varianty, pro restaurace a hospody podstolní. Podstolní výrobníky je možné skladovat pod barem, přičemž baterie nebo výčepní pistole je vyvedena na pracovní desku pro snadné čepování sodovky.
Sodobary umí i chlazenou vodu, některé modely zvládnou i jemně perlivou nebo vodu.

36 172 Kč
38 142 Kč
36 048 Kč
44 574 Kč

Jaké podmínky výrobníky potřebují?

Pro zapojení stroje je zapotřebí přístup k vodovodnímu řadu, jehož tlak vody splňuje požadavky přístroje. Nutné je také připojení k elektrické síti. Aby byla zajištěna maximální bezpečnost, je potřeba aby zásuvka byla umístěna alespoň 1,5 m od výrobníku.

Přečtěte si také

Dopřejte si své oblíbené pivo kdykoliv

6. 6. 2022
Téměř každý zletilý občas dostane chuť na půllitr osvěžujícího piva. Řešení jsou různá – můžete se vydat do své oblíbené hospody… Anebo můžete...

Pitný režim ekonomicky a lahodně: To je post-mix

4. 6. 2022
Letní horka už nám klepou na dveře, a tak je nejvyšší čas začít pečlivě dbát na pitný režim. Pokud holdujete limonádám a džusům, je post-mix to...

Co musí mít dobrá hospoda? Rychlou obsluhu a pivo jako křen!

6. 9. 2021
Zatímco v případě restaurace je chloubou a vstupní branou k hostovi jídelní lístek a na něm vypočítané pokrmy, do hospody chodí hosté především...

Správně vychlazené pivo budí chuť dát si další!

11. 8. 2021
Česká republika je národem pivních fajnšmekrů a skutečných odborníků na toto tekuté zlato. Není proto divu, že kvůli našemu pivu si Česko, jako...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu