Vitrína na čokoládu GEORGIA III Chocolate 600

Vitrína na čokoládu GEORGIA III Chocolate 600
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Technická data

    • Výška1340 cm
    • Šířka600 cm
    • Hloubka750 cm
    • Napětí230 V
    • Příkon0,55 kW
    • Váha137 kg
    • Teplota+14/+16 °C

    Popis

    Vitrína na čokoládu GEORGIA III je určena pro prodej čokoládových výrobků jako jsou tabulku, pralinky, dražované bonbony apod. Atraktivní design vitríny spolu se třemi samostatně osvětlenými policemi zvyšují přitažlivost nabízeného zboží. Modelová řada obsahuje širokou škálu verzí, lze tak snadno sestavit celé linky.

    Prosklená posuvná dvířka v zadní části vitríny umožňují snadný přístup k vystavenénu zboží. Dokonalé prochlazení celého výstavního prostoru je zajištěno nuceným oběhem vzduchu - ventilační chlazení. Provoz vitríny je řízen elektronicky včetně automatického odtávání.

    Veškerá skla na vitríně jsou dvojitá termoizolační, kalená (s výjimkou vnitřních polic - jednoduchá skla kalená). Toto provedení minimalizuje rosení vnějších skel, snižuje dobu běhu motorkompresoru a tím i spotřebu elektrické energie rovněž minimalizuje rozdíly teplot mezi jednotlivými policemi ve vitríně.

    Ve standardním provedení se vyrábí se zabudovaným agregátem.

    • přední výklopné izolační dvojsklo
    • boční izolační sklo
    • zadní izolační posuvná dvířka
    • nastavitelné nohy
    • výstavní plocha z vodovzdorné překližky – vysoká odolnost, INOX výstavní plocha
    • vana vypěněná polyuretanem „CFC-free“ s hustotou 33 kg/m
    • vlhkost do 55 %

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.

    Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).

    Copyright CESK 2024  |  Mapa webu