- Zmrzlinové stroje
- Cukrárny, pekárny
- Gastro vybavení
- Výčepní technika
- Kávovary
- Kuchyňské roboty
- Náhradní díly Kenwood
- Lis na bobuloviny Kenwood KAX644ME
- Mlýnek na maso Kenwood KAX950ME
- Mlýnek na mák a obilí Kenwood KAX941PL
- Sekáček potravin Kenwood CH580
- Bubínková struhadla Kenwood KAX643ME
- Skleněný ThermoResist mixér Kenwood KAH359GL
- Food processor Kenwood KAH647PL
- Potravinářský mlýnek Kenwood KAT20.000GY
- Smoothie mixér Kenwood KAH740PL
- Kráječ a strouhač Kenwood AT340
- Spiralizér Kenwood KAX700PL
- Nástavec na krájení kostiček Kenwood KAX400PL
- Mlýnek na bylinky a koření Kenwood AT320A
- Zmrzlinovač Kenwood KAX71.000WH
- Nástavec na tvarované těstoviny KAX92.A0ME
- Pomalý šnekový odšťavňovač Kenwood KAX720PL
- Odstředivý odšťavňovač AT641
- Bubínková struhadla Kenwood AT643B
- Kuchyňské potřeby
- Bazar
Vitríny na čokoládu
Výrobky z čokolády je třeba dobře skladovat, jinak se rychle zhoršuje jejich kvalita a dochází k vadám, jako je výkvět cukru nebo tuku. Pro prezentaci čokoládových výrobků je vhodné zvolit dobrou vitrínu na čokoládu, která má řízenou teplotu i vlhkost.
Více »Produkty
Kód produktu: 140305
- objem 528 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140190
- objem 360 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140200
- objem 427 l
- teplota +14 +18 °C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140306
- objem 360 l
- teplota +14 +16°C
- hydrostat
- police kulaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140193
- objem 427 l
- teplota +14 +18 °C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140307
- objem 427 l
- teplota +14 až +16°C
- hydrostat
- osvětlení
Cena na dotaz
Kód produktu: 140303
- objem 264 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police kulaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140196
- objem 427 l
- teplota +14 +18 °C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140304
- objem 427 l
- teplota +14 až +18°C
- hydrostat
- osvětlení
Cena na dotaz
Kód produktu: 140199
- objem 360 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140299
- objem 360 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police kulaté
Cena na dotaz
Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.
Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).