Aktualita

Vánoční

Vánoční otevírací doba 2024

Vážení zákazníci, upozorňujeme, že během vánočních svátků máme upravenou otevírací dobu.

Zařídíme cukrárnu od A do Z

18. 2. 2022
Gastro

Ve svém oboru se pohybujeme už opravdu dlouho, proto nabízíme nejen dodávku samostatných zařízení, ale také návrhy, realizace či restyling celých provozoven. Stačí si vybrat, co přesně potřebujete, a my vám cukrárnu, kavárnu či bar "ušijeme" přesně podle vašich požadavků. Jak celý koncept realizace provozovny vypadá?

 

Zařídíme cukrárnu od A do Z

1) Celkový koncept provozovny

Na začátku si společně vydefinujeme zadání - probereme si vaše požadavky, přání, sny i možnosti. Společně si vyjasníme, kdo bude váš zákazník, jaký chcete prodávat sortiment i jak se chová trh v dané lokalitě.

Naši odborníci na  základě získaných informací navrhnout vhodné technologické řešení i jeho rozmístění v provozovně, aby zajistili bezproblémový chod provozu. Až budete mít jasno v použitých technologiích, vybavení si můžete prohlédnout, vysvětlíme vše potřebné a připravíme nabídky na pořízení vybavení. Nabízíme také možnost odborných kurzů, školení a workshopů zaměřených na získání potřebných dovednosti.

V neposlední řadě je třeba vyřešit vzhled. Navrhneme řešení včetně vhodného uspořádání, které prokonzultujeme se specializovanými odborníky. Důležitá je zejména hygiena a stavební úřad. Poté si ukážeme nový provoz v náhledu 3D a provedeme vás s 3D modelu, abyste získali celkový dojem. Předáme vám zpracovanou dokumentaci k projektu a celkovou kalkulaci, kterou je možné předložit až po vydefinování zadání. Protože po celém procesu už budeme znát váš záměr, můžeme vám pomoci i se zpracováním business plánu. 

 

Vizualizace cukrářství

2) Realizace cukrárny na klíč

Na začátku probíhají stavební práce. Pomůžeme vám se stanovením prací a jejich průběhu, dozorem při stavebních úpravách i dodávkou vybavení. Zajistíme dodávku a instalaci technologií i uvedení do provozu. Naši technologové vás seznámí s pracovními postupy, sestavíme společně jednotlivé výrobky a jejich recepty, pomůžeme vám s nastavením zdravé ekonomiky a kalkulací výrobků.

 

Foto po realizaci cukrářství

3) Průběžné školení a podpora

Předáním hotového provozu naše spolupráce nekončí. Nadále chceme být partnerem, který podporuje váš obchod. Nabízíme odborná školení, kurzy i semináře, na kterých se dozvíte o moderních trendech v oboru, nebo můžeme zajistit stáže u vybraných lektorů. Navíc budeme k dispozici jako informační podpora - pokud si s něčím nebudete vědět rady, jsme k dispozici.

Zaměřujeme se i na špičkový záruční a pozáruční servis. Naši technici pravidelně prochází náročnými školeními, abychom zajistili opravdu profesionální služby na nejvyšší úrovni.

 

Chcete získat více informací o realizaci provozoven na klíč? Podívejte se na naše realizace cukráren nebo nás rovnou kontaktujte.

 

Přečtěte si také

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

26. 5. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Pojištění s námi se vyplatí!

15. 1. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

6 tipů pro úspěšnou cukrárnu či kavárnu

18. 11. 2021
Zakládáte nový podnik, nebo naopak už nějaký provozujete? Hledáte způsoby, jak jej vést tak, aby se do něj zákazníci s nadšením vraceli?...

Co je to a jak funguje konvektomat?

10. 11. 2020
Znalci problematiky označují vynález konvektomatu a jeho zavedení do profesionální gastronomie jako začátek nové éry. Na každém kroku narazíte na...
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu