Zefektivněte provoz pomocí evidenčních systémů
Pokud podnikáte v gastronomii a jste úspěšní, klade na vás každodenní provoz čím dál tím větší nároky. Je nutné obsloužit velké množství zákazníků, zajistit efektivní a spolehlivou obsluhu, včetně veškerého servisu. Pokud si chcete své starosti ulehčit, zjednodušit a především zefektivnit fungování celého provozu, je na místě uvažovat o evidenčních systémech. Jedná se o investici, která se vám v dlouhodobém horizontu mnohonásobně vrátí.
Pokud podnikáte v gastronomii a jste úspěšní, klade na vás každodenní provoz čím dál tím větší nároky. Je nutné obsloužit velké množství zákazníků, zajistit efektivní a spolehlivou obsluhu, včetně veškerého servisu. Pokud si chcete své starosti ulehčit, zjednodušit a především zefektivnit fungování celého provozu, je na místě uvažovat o evidenčních systémech. Jedná se o investici, která se vám v dlouhodobém horizontu mnohonásobně vrátí.
Jaké evidenční systémy je možné si pořídit?
Nabídka evidenční systémů je dnes opravdu široká a lze jí využít pro kompletní evidenci nápojů ve vaší restauraci. Evidenční systémy lze zcela přizpůsobit specifické nabídce a potřebám konkrétního provozu. Můžete spolehlivě evidovat výdej piva, vína, kávy, destilátů i koktejlů.
- Plná evidence pracující s počítačem
- Výčepy na pivo
- Výdejní stojany na destiláty a víno
- Výdejní stojany na nealkoholické nápoje
- Kombinované výčepní stojany
- Evidence káv a teplých nápojů
- Samoobslužné výčepy na pivo
- Koktejlové stroje TENDER ONE
Výhody evidenčních systémů
Díky evidenčním systémům máte plně pod kontrolou evidenci všech vydaných nápojů, ať už alkoholických (pivo, víno, destiláty) nebo nealkoholických (káva, džusy, limonády). Všichni zákazníci dostanou stejné porce. Evidenční systémy jsou propojené s pokladními a skladovými systémy, takže se výrazně zjednoduší i skladová evidence. Systémy nabízí opravdu jednoduchou a rychlou obsluhu. Mimořádná spolehlivost i dostupná cena z nich dělají nepostradatelného partnera v gastronomii.
- Návratnost investic - díky kontrole vydaných nápojů, nedochází k neoprávněným odběrům, nebo k opomenutí vydané nápoje zaúčtovat.
- Přesné porce - záruka spokojenosti provozovatele i zákazníka.
- Systémy na míru provozovny - systémy se přizpůsobují požadavkům a potřebám provozu, nikoliv naopak.
- Zvýšení tržeb - díky zamezení neoprávněným odběrům a opomenutí zaúčtování, zvýšení je patrné ihned po instalaci zhruba o 20-30%.
- Propojení s jinými systémy - lze propojit s pokladními a skladovými systémy a komplexně tak zpravovat oběh nápojů v provozu.
- Zefektivnění práce obsluhy - evidenční systémy propojené s pokladnou výrazně šetří čas obsluhy, která se může více věnovat zákazníkům, obsluha nemusí markovat ani odměřovat porce.
- Různé způsoby práce a jejich kombinace – systémy umožňují pracovat s různými způsoby práce a jejich kombinacemi (kreditní nebo debetní způsob práce).
- Identifikace personálu – každý ze zaměstnanců má svůj osobní identifikační klíč, díky kterému je zřejmé kdo jaký nápoj vydal, díky klíčům mohou zaměstnanci disponovat různými pravomocemi.
Evidenční systémy zefektivní celkový provoz ve vaší restauraci či baru, zjednoduší a zpřehlední vztahy s obslužným personálem a zajistí vyšší standart služeb a tedy i spokojenost vašich zákazníků.