16. 5. 2012

Sodobar - efektivní řešení pro pitný režim zaměstnanců

Pravidelný a dostatečný přísun tekutin je důležitým prvkem každodenního režimu lidského organismu. Se zvyšující se zátěží člověka by se mělo úměrně dbát na pitný režim. To neplatí pouze pro sportovce nebo fyzicky pracující. Doplňování tekutin je důležité i pro zaměstnance v kanceláři. Na každém pracovišti by tak neměla chybět možnost občerstvení.

Pravidelný a dostatečný přísun tekutin je důležitým prvkem každodenního režimu lidského organismu. Se zvyšující se zátěží člověka by se mělo úměrně dbát na pitný režim. To neplatí pouze pro sportovce nebo fyzicky pracující. Doplňování tekutin je důležité i pro zaměstnance v kanceláři. Na každém pracovišti by tak neměla chybět možnost občerstvení.

Jednoduché řešení, nacházející stále věší oblibu ve firmách i jiných organizacích, představují sodobary a postmixy. Svou účelností a nenáročným používáním jsou vhodným prostředkem, jak poskytnout velkému množství lidí rychlý, levný, osvěžující a chutný nápoj.

Moderní řešení tradičního nápadu

Už naše babičky v domácnostech spoléhaly na kohoutkovou vodu obohacenou bublinkami, které povyšovaly běžnou tekutinu na lahodný nápoj s puncem moderní doby. Dnes se trend spíše obrací. Moderní podniky sahají k tradičním, ale efektivním řešením.

Současné výrobníky sody využívají princip obohacení vody o oxid uhličitý, stejně jako před lety, současně umožňují i efektivní chlazení – buď vodním, nebo suchým způsobem. Zároveň splňují dnešní přísné hygienické standardy a v neposlední řadě přinášejí i nový rozměr chuti. Moderní postmixy fungují na principu míchání koncentrovaného sirupu se sodou, a nabízí tak snadnou výrobu limonád či džusů. Díky postmixům a sodobarům je možné levně a s dostatečně velkou kapacitou zásobovat okolí čerstvými a osvěžujícími nápoji.

Do kanceláře, dílny i restauračního provozu

Svým účelným provedením a jednoduchou obsluhou jsou výrobníky sody vhodné pro frekventovaná místa, vydrží nápor zájemců o občerstvení v běžný pracovní den i během horkého léta. Navíc v podnikových kuchyňkách nezabírají sodobary příliš místa a jsou mnohdy i stylovým kouskem mezi běžnými spotřebiči.

Svou hlavní funkci plní sodobar ale bezesporu svým obsahem. Nejenže nevyžaduje nákup drahých surovin, jedná se navíc i o ekologické řešení eliminující nutnost recyklovat plastové lahve. Soda má ale i skvělou chuť, kterou lze jednoduše obměňovat sirupy. Díky bublinkám poskytuje osvěžující i povzbuzující pocit pro všechny, kteří od pracovního stolu zavítají na kýženou pauzu spojenou s nezbytným doplněním tekutin.

Sodobary a postmixy mají své pevné místo v každém vytíženém provozu. Jsou chytrým a levným řešením, které se z domácích kuchyní přesunuly do druhých domovů pracujících lidí.

Další články

Přijďte se za námi podívat na ČokoFest v Brně!

31. 10. 2024
V listopadu se uskuteční  mezinárodní čokoládový festival v Brně , na kterém nebudeme chybět! Přijďte se za námi podívat, jak vyrábíme...

Cukrářský a pekařský seminář Roboqbo

3. 10. 2024
Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na  cukrářský a pekařský seminář ,  který je   vhodný pro všechny,...

Poznejte s námi stroje Tuttuno ve 2 dnech ZDARMA!

28. 8. 2024
Srdečně vás zveme na  předváděcí akci ZDARMA , na které poznáte unikátní stroje  Tuttuno  a  Tuttuno Ice . Propojte s námi...

Dny otevřených dveří s Almecem 2024

11. 2. 2024
Srdečně vás zveme na akci nabitou novinkami ze světa zmrzliny, cukrařiny a pekařiny , kterou pořádáme ve spolupráci s firmou Almeco .
Copyright CESK 2024  |  Mapa webu